FOTO, VIDEO: Gicu Grozav, start excelent de sezon: trei goluri, în trei etape pentru Kisvarda FC!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Gicu Grozav, atacantul originar din Alba Iulia, are un start excelent în Ungaria, reușind să marcheze trei goluri pentru Kisvarda FC în primele trei runde ale campionatului din țara vecină. Un debut remarcabil de stagiune pentru talentatul jucător în vârstă de 28 de ani.

În acest weekend, un alt fost unirist, Nicolae Stanciu a punctat în Cehia, pentru Slavia Praga, cei doi jucători albaiulieni fiind incluși de selecționerul Cosmin Contra pe lista convocărilor pentru partidele din preliminariile CE 2020 cu Spania și Malta.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Kisvarda, echipă pregătită de Vasile Miriuță, a învins în deplasare, pe Honved Budapesta, scor 3-1 (1-0), partidă în care fostul unirist a pasat decisiv la deschiderea scorului de către C. Ene (10) și a închis tabela în minutul 90+3, când a profitat de o eroare a portarului advers.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dacă Gicu Grozav a fost integralist, portarul Mihai Mincă a fost rezervă pentru vizitatori în această rundă. În următoarea etapă, echipa lui Vasile Miriuţă va primi vizita lui Ujpest, echipă clasată pe locul 6.

Internaţionalul român a ajuns la trei goluri înscrise în primele trei runde din prima ligă maghiară. În urma acestei victorii, Kisvarda urcă pe locul 4 în Ungaria, cu 6 puncte acumulate în primele trei etape. De partea cealaltă, Honved, fosta adversară a Craiovei din Europa League, se află pe ultimul loc, fără puncte acumulate.

 

Kisvárda harmadik gólja a Honvéd ellen

Horváth óriási hibája után Grozav adta meg a kegyelemdöfést a Honvédnak, totálisan elrontva ezzel a kispestiek szülinapi ünneplését. ??⚽️Részletek: https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2019/08/17/beleronditott-a-kisvarda-a-honved-szulinapjaba/

Publicată de M4Sport pe Sâmbătă, 17 august 2019

Dan HENEGAR

Must de Jidvei

2 Comentarii

ciclop 18 august 2019 at 14:40

E „GROZAV” !!! BRAVO LUI. !!!

mai bine ca nu a ramas la dinamo , se plafona, halal antrenor era ala de ii spuneau „puriul”

ciclop 18 august 2019 at 16:40

baiatul asta este chiar „grozav” la propriu si la figurat !!! BRAVO LUI !!!

Asta dovedeste ca antrenorul rednic nu era v-rednic !!!

Comentariile sunt oprite