Rămâi conectat

Sport

FOTO, VIDEO: Gicu Grozav și Mihai Oancea, la reunirea Unirii Alba Iulia! „Restart” pentru „alb-negrii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gicu Grozav, internaţionalul român, care a devenit finanţator al grupării albaiuliene alături de Mihai Oancea, a fost prezent pe „Cetate”, la primul antrenament estival al Unirii Alba Iulia sub comanda lui Adorian Himcinschi.

Unirea Alba Iulia începe un nou ciclu, prin care se speră ca în 5 ani să revină în elita fotbalului autohton.

„Plecăm la drum cu gânduri mărețe și împreună cu Mihai Oancea avem mare încredere că putem face lucruri frumoase cu această echipă. Punem foarte mare accept pe muncă și disciplină, și în același timp și pe Centru de Copii și Juniori fiindcă ne dorim să creștem juniorii pentri a-i aduce la echipa mare unde să-i putem expune într-o vitrină frumoasă de unde să poată ajunge la echipe din țară și nu numai. Vreau o dăruire foarte mare pe teren în sezonul viitor și să câștigăm meci de meci. Nu vreau să trasăm obiective, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Știu că sunt foarte mulți iubitori de sport, de fotbal în Alba Iulia și îi așteptăm în număr cât mai mare alături de Unirea și sperăm să nu-i dezamăgim”, a declarat Gicu Grozav.

Surpriză plăcută pentru echipierii divizionare terțe, care astăzi și-au primit restanțele, inclusiv salariile cuvenite pe luna iunie. Şedinţa propriu zis de pregătire a debutat după o şedinţă de aproximativ 30 de minute, în vestiar, jucătorii făcând cunoştinţă cu Gicu Grozav şi Mihai Oancea. Noii finanțatori vor să schimbe din temelii fața formației fanion a județului, într-o politică pentru atragerea publicului la stadion. Deocamdată trei noutăți la reunire, S. Fulea (Șurianu), S. Turuș (Performanța), Apetri (Dalia Sport), pe margine fiind și Șt. Radu și I. Grozav, doriți în „Cetate”, în vreme ce An. David și S. Culda sunt în probe la Astra Giurgiu, portarul Căt. Suciu declinând oportunitatea de a fi testat de Edward Iordănescu..

Lotul prezent la reunire:

Căt. Suciu, V. Răducanu, Petric – F. Morar, Scrob, N. Rus, Matei, G. Toma, M. Oprea (învoit), B. Ştef, Selagea, Al. Giurgiu, S. Iacşa, Goguţa, Onacă, Ioani, Tat, Davidaş, Schiau; juniorii Cordoş, Lupea, Maniu, Ispas; Cuştiuliţă – va pleca la Sibiu. Dintre aceştia, Goguţa şi Ioani nu s-au antrenat, din motive medicale.

*noutăţi: Apetri (Dalia Sport Daia Română), S. Turuş (Performanţa Ighiu), S. Fulea, Şt. Radu (Şurianu Sebeş); Tripşa (ex-FC Braşov), Al. Man, R. David (Industria Galda de Jos), I. Grozav (Performanţa Ighiu) – în așteptarea finalizării negocierilor. An. David, S. Culda (Astra Giurgiu)

[nggallery id=4337]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea