// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO: Garda romană Apulum, în deschiderea Final Four-ului Champions League de la București! Să înceapă spectacolul

Patru reprezentanți ai gărzii romane Apulum au fost prezenți la deschiderea Final Four-ului Champions League de la București, evenimentul anului la care participă și Volei Alba Blaj, ce va întâlni în a doua semifinală pe Galatasaray Istanbul.

În anul Centenarului, soldații romani au reprezentat Cealaltă Capitală, Alba Iulia, în capitala României și au avut misiunea de a păzi, la marginea terenului, trofeul Ligii Campionilor.

Deschiderea oficială a competiției supreme de pe “Bătrânul Continent” s-a făcut în mod spectaculos, un joc de lasere și muzică ce a impresinat asistența prezentă la “Polivalentă “, prezentarea echipelor fiind un adevărat show, în prezența a peste 2500 de spectatori.

Incepe nebunia la Final Four-ul Ligii Campionilor la Volei Feminin

Publicată de Radio Unirea FM pe 5 Mai 2018

*Suporterii VakifBank înfrățiți cu Volei Alba Blaj!

Înaintea debutului propriu-zis a întrecerii, suporterii celor 4 semifinaliste au oferit un spectacol în fan-zone, unde fanii de la VakifBank au etalat un recital muzical, dansând minute în șir, în jocul fanaticilor turci implicându-se și galeria venită de la Blaj.

Foto: Tudor STAN

Dan HENEGAR