FOTO, VIDEO| Gabriel Pleșa: Respect declarația primarului Hava, dar cel mai important pentru mine este voința albaiulienilor

Gabriel Pleșa, viceprimarul Municipiului Alba Iulia a votat astăzi pentru alegerile europarlamentare și Referendum, la ora 12.30, la Şcoala Generală din Micești.

„Am votat pentru viitorul european al României, pentru viitorul copiilor mei. Alegerile de acum sunt și o premieră, băiatul meu de 19 ani este la primul scrutin. Sper și am venit aici după ce am fost la Sfânta Liturghie, pentru că îmi doresc mult ca Dumnezeu să ajute România și cred în viitorul european al acestei țări.”

Referitor la declarația primarului Mircea Hava, care a spus că lasă Primăria „moștenire” lui Paul Voicu, Gabriel Pleșa a spus că are convingerea că edilul este subiectiv și a vorbit sufletește: „Îi respect declarația, dar cel mai important pentru mine este voința albaiulienilor. Sunt convins că vor exista analize obiective bazate pe sondaje de opinie și împreună cu colegii din partid vom avea cea mai bună alegere”, a precizat Pleșa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...