Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO: Fuego, spectacol de poveste, în Parcul sărbătorilor de iarnă din Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Paul Surugiu – Fuego, un brand al Crăciunului românesc, un adevărat fenomen, Artist al Poporului Republicii Moldova și unul dintre cei mai iubiți artiști român, a susținut sâmbătă, un spectacol de poveste la Alba Iulia, în Parcul sărbătorilor de iarnă din Cetatea Alba Carolina.

Spectacolul face parte dintr-un turneu eveniment dedicat iernii, spiritului românesc și valorilor autentice, prevestind Crăciunul, minunile sale și bucuria de a te ferici în cadrul unei sărbători de poveste – „Colindător la porțile cerului”.

Fuego a adus publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. Astfel, cei aflați sâmbătă în Parcul Sărbătorilor de iarnă, s-au bucurat împreună de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți și de oamenii dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care mulți l-au uitat din păcate.

Fuego a oferit un spectacol de poveste, o oră de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu a mai contat cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice! Concertul „Colindător la porțile cerului” i-a purtat în cea mai frumoasă călătorie propusă de Fuego până acum. Albaiulienii au trecut împreună prin copilărie, prin imaginea părinților și-a bunicilor, dar și a Crăciunului de cândva, dar și la istoria României și a valorilor sale, precum și la valorile și însemnătatea sărbătorii.

YouTube video

Concertul a fost o poveste contemporană despre frumos, despre calitate, despre emoții pozitive și despre sentimente pe care nu le poți avea și nu le poți trăi la această intensitate decât în preajma Crăciunului. Spectacolul a fost, la propriu, cu piese noi, surprinzătoare, o reverie, o reîntoarcere la valorile și simbolurile simple, în care toți credem, dar pe care, din cauza haosului și stresului în care trăim, le-am uitat.

“De ani de zile, merg la colindat prin țară. Prin țara mea, fiind de-a dreptul onorat să văd sălile pline. Anul acesta am o schimbare de stil, de viziune și desigur, vin cu cântece noi și cu un minunat album care propune, la propriu,
capodopere componistice, din zona colindelor, melodii pe care sigur le veți îndrăgi încă de la prima ascultare. Sigur că voi cânta pentru voi, cele mai frumoase refrene, voi veni cu versuri speciale și emoții caracteristice și voi
încerca să celebrez valorile României, din preajma Crăciunului.

Totdeauna sărbătoarea aceasta mi-a adus fericiri și m-a făcut, într-un fel sau altul, mai special și mai înțelept. Voi încerca, pe cât se poate, în acest an, să avem cel mai frumos Crăciun, împreună, în două ore în care vreau să uitați, la propriu, de toate și să lăsați la ușă grijile și problemele! V-aștept cu drag!”, a fost mesajul artistului pentru albaiulieni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea