Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: După 25 de ani: revedere, amintiri și nostalgii pentru absolvenţii promoţiei 1994 de la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moment plin de emoţii  și nostalgii pentru foştii elevi ai Colegiului Naţional Horea Cloşca şi Crişan care s-au întâlnit vineri, 31 mai, la ora 13.00, pentru a marca 25 de ani de la terminarea liceului. Puțin mai schimbați decât în vara lui 1994, când, printre lacrimi, îsi promiteau, la ceasul absolvirii, sã nu se uite niciodatã, liceeni de atunci s-au revăzut.

După 25 de ani, timpul care a trecut a transformat nişte copii în oameni împliniţi, care s-au revăzut cu drag să depene amintiri. Au fost aduse din anul 1994, după care diriginţii de atunci ai claselor au făcut prezenţa. Strigarea catalogului a fost momentul în care au început să se depene poveşti de viaţă.

Unii dintre ei s-au întâlnit după zeci de ani, motiv pentru care bucuria a fost cu atât mai mare. Plini de emoţie, măcinaţi, în acelaşi timp, de îndoiala că nu se vor mai recunoaşte, foştii elevi au păşit pragul colegiului pentru a rememora anii de liceu şi pentru a-şi povesti despre momentele care le-au marcat drumul în viaţă după ce au încheiat perioada de liceeni.

YouTube video

S-au depănat cele mai frumoase amintiri, s-au transmis felicitări pentru toate realizările din aceşti ani, dar, mai ales, s-au adus mulţumiri profesorilor pentru contribuţia pe care au avut-o în formarea elevilor.

[nggallery id=7178]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea