FOTO, VIDEO DRONĂ. Trafic INFERNAL în cartierul Partoș din Alba Iulia: Se circulă bară la bară din cauza gropilor și rosturilor de pe podul de peste râul Mureș

Trafic infernal vineri , în jurul amiezei, în cartierul Partoș din Alba Iulia. Se circulă bară la bară, din cauza gropilor și rosturilor de pe podul de peste râul Mureș.

Nervii conducătorilor auto sunt din nou la încercare. Șoferii sunt nevoiți să aștepte zeci de minute în coloană pentru a ieși sau intra în Alba Iulia.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care are în administrare DN1, intenționează să efectueze lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație la podul pe DN 1 peste râul Mureș, la intrare în Alba Iulia dinspre Sebeș.

Lucrările sunt estimate la 555.060 de lei și trebuie garantate 10 ani de către firma care le va efectua. Selectarea firmei se face prin procedura licitației, prin SEAP.

Lucrările de reparații și înlocuire a rosturilor de dilatație cuprind și reparațiile la cale în zona rostului (dacă sunt necesare), conform normativelor aflate în vigoare. Firma care livrează dispozitivul trebuie să asigure, între altele, livrarea elementelor interșanjabile, la cerere, pe durata de 10 ani, de la punerea în operă a dispozitivului (…)”, se arată în caietul de sarcini publicat pe SEAP.

Numărul mașinilor care traversează zilnic județul Alba pe DN1 ajunge și la 50.000, iar podul peste Mureș devine, inevitabil, după fiecare iarnă, o veritabilă capcană. Se formează adevărate cratere tocmai în zona rosturilor de dilatație, gropi care beneficiază periodic de peticeli.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Gabriel 13 iulie 2019 at 1:19

Dar de la Sebes in spre Alba Iulia de ce nu filmati ? zilnic se formeaza coloana de la iesire din Lancram pana la intrare in Alba Iulia …in cel mai rau caz chiar de la iesire din Sebes incepe coloana spre Alba Iulia ….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...