Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO DRONĂ. Trafic INFERNAL în cartierul Partoș din Alba Iulia: Se circulă bară la bară din cauza gropilor și rosturilor de pe podul de peste râul Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Trafic infernal vineri , în jurul amiezei, în cartierul Partoș din Alba Iulia. Se circulă bară la bară, din cauza gropilor și rosturilor de pe podul de peste râul Mureș.

Nervii conducătorilor auto sunt din nou la încercare. Șoferii sunt nevoiți să aștepte zeci de minute în coloană pentru a ieși sau intra în Alba Iulia.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care are în administrare DN1, intenționează să efectueze lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație la podul pe DN 1 peste râul Mureș, la intrare în Alba Iulia dinspre Sebeș.

YouTube video

Lucrările sunt estimate la 555.060 de lei și trebuie garantate 10 ani de către firma care le va efectua. Selectarea firmei se face prin procedura licitației, prin SEAP.

Lucrările de reparații și înlocuire a rosturilor de dilatație cuprind și reparațiile la cale în zona rostului (dacă sunt necesare), conform normativelor aflate în vigoare. Firma care livrează dispozitivul trebuie să asigure, între altele, livrarea elementelor interșanjabile, la cerere, pe durata de 10 ani, de la punerea în operă a dispozitivului (…)”, se arată în caietul de sarcini publicat pe SEAP.

Numărul mașinilor care traversează zilnic județul Alba pe DN1 ajunge și la 50.000, iar podul peste Mureș devine, inevitabil, după fiecare iarnă, o veritabilă capcană. Se formează adevărate cratere tocmai în zona rosturilor de dilatație, gropi care beneficiază periodic de peticeli.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift. Joi, 9 mai 2024, a fost semnat constractul de proiectare și execuție a lucrărilor. Citește și: Primăria Aiud: Licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea a 41 locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea