Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Demonstrație de nesimțire, la Alba Iulia – Gunoi aruncat pe câmp, dintr-o mașina și apoi incendiat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un locuitor al cartierului Recea din Alba Iulia a surprins în imagini modul în care un cetățean a scăpat de o cantitate mare de gunoi. Acesta a transportat deșeurile cu o dubiță pe câmp, în apropierea caselor, le-a descărcat, le-a dat foc și a plecat.


”Cum sa faci frate așa ceva?!!? Am devenit din cartier rezidential..groapa de gunoi?! Chiar …nesimțire curată!”, a scris persoana care a postat filmele și pozele pe rețeaua de socializare.

https://youtu.be/lUowuQTzdec

https://youtu.be/GR6re8sIBDM

Reamintim că, potrivit legii, persoanele care depozitează deșeuri sau resturi menajere pe domeniul public, pot fi sancționate în baza actului normativ OUG 195/2005 art.96, alin.1, pct.15. Persoanele fizice pot fi sancționate cu amendă cuprinsă între 3.000 – 6.000 lei, iar cele juridice cu amendă cuprinsă între 25.000 – 50.000 lei.

De asemenea, pentru arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deşeurilor şi a altor materiale combustibile fără obţinerea permisului cu foc şi/sau fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăţi, cetăţenii sunt pasibili de sancţiune contravenţională între 1.000 – 2.500 de lei.

[nggallery id=6828]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea