Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO| De senzaţie, în Alba: Un tânăr şofer „de cursă lungă” şi-a dus mireasa cu TIR-ul la nuntă!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cu tir-ul la nunta alba02Dacă unii însurăţei preferă ca în ziua nunţii să se plimbe în maşini luxoase, de epocă, motociclete ori caleşti, un cuplu nonconformist din Feneş a ales, pentru cea mai importantă zi din viaţa lor, o… cabină de TIR. Şi nu una oarecare. Albă şi luxoasă.

Mirele, Radu Sechel, 23 de ani, e şofer pe camion, aşa că şi-a dorit ca în ziua nunţii să-şi plimbe aleasa inimii cu TIR-ul, iar ideea se pare că a încântat-o pe mireasă, Georgiana Todorescu, acum Sechel. Deşi a urcat cu greu în cabina de tir, zâmbetul i-a fost mereu pe buze, ba chiar a dorit şi câteva fotografii la „bord”.

Cu TIR-ul, aşa a vrut Radu, tânărul din Feneş, să se plimbe cu jumătatea lui în ziua nunţii, şi nu pentru a ieşi în evidenţă, ci pentru sufletul său. Este şofer „de cursă lungă” şi a dorit o nuntă specială, cu tir-ul la nunta alba05memorabilă. Şi a avut-o.

„Am fost de acord cu ideea lui şi chiar nu m-am gândit că o să am un sentiment atât de plăcut”, a spus mireasa. Apropiaţii, dar şi oamenii din localitate, au părut încântaţi. Alaiul de nuntă condus de TIR-ul frumos împodobit, a atras privirile a zeci de oameni.

Atât mirele cât şi mireasa au stat în dreapta volanului. TIR-ul a fost condus de un coleg de muncă al mirelui, iar aproximativ 5 kilometri, până la sală, în Zlatna, unde a avut loc petrecerea, claxonul „asurzitor” nu s-a oprit.

Ziua Îndrăgostiţilor va fi cu siguranţă o amintire frumoasă pentru cei doi tineri însurăţei, care, pe lângă că au ales să-şi unească destinele în această zi specială, au „evadat” din obiceiurile moderne şi au ales TIR-ul pe post de „limuzină” la nuntă.

FOTO-VIDEO: Horia Fleşer

[nggallery id=31]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea