Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, start în campania pentru promovarea în Liga 2 | Reunirea „alb-negrilor”, sub comanda lui Stelian Gherman

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această după-amiază, pe Stadionul „Cetate” a avut loc reunirea divizionarei terțe CS Municipal Unirea Alba Iulia, grupare care sub comanda unui nou antrenor, Stelian Gherman, își propune să atace promovarea în Liga 2, pentru a celebra vara viitoare Centenarul clubului din Cetatea Marii Uniri.

Pe lângă instalarea tehnicianului clujean, revenit după un deceniu în „alb-negru”, gruparea albaiuliană a anunțat în această pauză 3 transferuri,T. Suciu (Csikszereda), respectiv gemenii Darius și Raul Nistor („U” Cluj), asta pe lângă prelungirile înțelegerilor cu experimentații I. Grozav, Fetița și C. Cristea.

De asemenea, la reunire erau așteptați o parte dintre tinerii fotbaliști care au trecut prin trialul din această săptămână, dar și camerunezul Alexandre Song (22 de ani, fost la Viitorul Șimian).

„Alb-negrii” nu au încheiat încă perioada de căutări în privința lotului, încă mai sunt negocieri în derulare, inclusiv cu prim-divizionara „U” Cluj.

YouTube video

În această săptămână, „alb-negrii” se pregătesc la domiciliu, mâine fiind programat testul Gacon, amânat astăzi din pricina căldurii.

Lot CSM Unirea Alba Iulia:

Raț, Josep Onyedikachi Kelachukwu (nigerian) –  P. Codrea, I. Grozav, E. Codrea, Mâlnă, Sebaș, Fetița, C. Cristea (accidentat), Indrei, Roșu, Borza, Harangozo, Lupea. Plus noutățile T. Suciu (Csikszereda), frații Raul și Darius Nistor (împrumutați de la “U” Cluj), alți 3 tineri de la GT Sport (Darius Olălău, Andrei Bogdan, ambii 2005 și Darius Raica, din 2004). Ca nume noi Gabriel Mureșan (2004, ex-Sănătatea Cluj, aparține de “U” Cluj), Darius Stănilă (2004, din Sebeș, CFR Cluj), Călin Harfaș (2003, mijlocaș, din Mediaș, fost la Ceahlăul Piatra Neamț și Unirea Constanța), Norbert Brașoveanu (2003, din Copșa Mică, selectat în urma trialurilor de săptămâna trecută), Tudor Hulpușiu (2004, din Sibiu, fost la Hermannstadt  și Minerul Costești) și nigerianul Abu Gabriel Gaiya (2004, atacant, fost la Corvinul Hunedoara)

A absentat algerianul Benkirat, fiind în plus Lupea și Harangozo, la un moment dat dați ca plecați. De asemenea nu a fost prezent Niakate (CFR Cluj, dat drept sigur achiziționat) și nici portarul Rareș Bîrlădeanu (UTA Arad, care a refuzat propunerea, după ce inițial fusese de acord).

Revin cu mare plăcere la Alba Iulia, unde am fost jucător, antrenor jucător, principal în Liga 1 și Liga 2. Am acceptat această variantă întrucât mereu m-am simțit bine aici. Încercăm, împreună cu toți cei din club, să atacăm promovarea în Liga 2, nu ascundem acest lucru. Voi colabora și cu Marcel Rusu, va continua în postura de secund. Să vedem ce se mai întâmplă cu lotul, dacă mai pleacă cineva sau apar alți jucători, vrem să clarificăm cât de cât acest aspect până la plecarea în cantonament.În principiu eu marșez pe jucătorii din oraș, din zonă, sper să fie copii buni care să mă oblige să-i aduc spre prima echipă”, a spus Gherman.

Au plecat 9 jucători, Iovicin,  Banienschi, Bordonado, V. Domșa, F. Morar, Madangi, Agbomonyi, Circov, Dehelean. De asemenea, doi dintre fotbaliștii care au fost anunțați că pleacă, Harangozo și Lupea, au fost prezenți la reunire.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea