FOTO, VIDEO: Cristian Petropulos, noul preşedinte al AJF Alba: „vreau să atragem fonduri de la Consiliul Judeţean Alba”

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Noul preşedinte al Asociației Județene de Fotbal Alba, Cristian Petropulos (43 de ani) a preluat ștafeta de la Sorin Corpodean, vechiul și noul său colaborator şi încearcă să ducă mai departe munca acestuia la AJF Alba.

Principala preocupare a acestuia pe termen scurt este obținerea de fonduri de la CJ Alba, suma așteptată fiind de 250.000 de lei, plus contribuția proprie de 10 la sută, termenul de depunere a documentelor fiind 17 aprilie. „Îi mulțumesc lui Sorin Corpodean pentru tot ce m-a învățat și în același timp pentru faptul că a acceptat să-mi fie consilier. Mă simt obligat să duc mai departe această muncă, AJF Alba fiind cotată drept una dintre cele mai bune din țară„, a precizat Petropulos, predarea de ștafetă dintre cei doi fiind simbolică printr-o minge de fotbal. Prima problemă aflată pe agendă este rezolvarea sumei de 275.000 de lei de la CJ Alba

*250.000 de lei, prin proiect, de la CJ Alba

Petropulos l-a învins pe Augustin Damian, în primul tur, cu un scor net 52-21 și va conduce AJF Alba în următorii 4 ani, avându-l alături și pe Sorin Corpodean, în calitate de consilier personal. „Mă aşteaptă o muncă destul de grea. Principala preocupare este atragerea de fonduri de la CJ Alba”, a fost prima sa declarație din noua postură. Sorin Corpodean, cel care a condus AJF Alba din 1999 rămâne alături de fotbalul amator din județ, fiind consilierul personal al noului președinte și inclus în Comisia Campionatului Munților Apuseni și în Comisia Grassroots.

Mai multe despre intenţiile lui Cristian Petropulos în următorii 4 ani puteţi afla din materialul video de mai jos

Dan HENEGAR

2 Comentarii

micutul ponta 8 aprilie 2015 at 13:12

ma intreb cine este presedinte? pe vremuri de mult apuse acest lucru se numea rotatia cadrelor.Bravos natiune,avem presedinte(oare?) un grec la AJF ALB si tot un grec la FRF mare sef la arbitrii.Oare noi romanii nu suntem capabili sa ocupam functii de conducere.Pacat,mare pacat ,in rest sa auzim numai de bine.

baaaa 9 aprilie 2015 at 11:03

Sa nu dea CJ niciun ban pentru echipele acestea de betivi, lenesi si tinere sperante de peste 30 de ani.

Comentariile sunt oprite