Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Copiii de la „Riţa Gărgăriţa” aşteaptă cu nerăbdare meciul CSU Alba Iulia – Sepsi Sf. Gheorghe

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rita Gargarita16Copiii de la „Riţa Gărgăriţa” aşteaptă cu sufletul la gură partida de baschet dintre CSU Alba Iulia şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Pe lângă faptul că se vor afla pentru prima dată la un astfel de eveniment, cei 21 de copii de la casa de tip familial din Bărăbanţ vor primi multe cadouri. Dacă veţi fi prezenţi la primul meci din finala mică a campionatului naţional de baschet feminin nu uitaţi de jucării, un mic pluş poate să aducă zâmbetul pe buzele acestor suflete.

Copilaşii de la „Riţa Gărgăriţa” ne-au făcut un tur al „casei noastre dragi”. Au fost foarte încântaţi să ne arate paturile lor, locul unde îşi fac temele, unde mănâncă şi unde se joacă. Rita Gargarita74Printre cei 21 de copii stau şi 5 fraţi abandonaţi de părinţii lor, care din spusele administratorilor mai au acasă încă 7 copii. Iosif (5 ani), Bianca (6), Marcela (7), Bogdan (9) şi Carolina (11) sunt fraţi buni, însă alături de ceilalţi 16 copii formează împreună… familia „Riţa Gărgăriţa”. Piticii au mulţumit clubului universitar care şi-a îndreptat atenţia către ei prin această acţiune, iar la meciul de sâmbătă, Galeria „Gruppo Arnsberg” va avea un alt grup unit alături, atmosfera anunţându-se a fi una de vis în Sala „Universităţii”. Nu uitaţi! Ploaia de jucării poate să însemne o rază de soare în sufletele acestor copii minunaţi. Fiţi alături de CSU Alba Iulia şi de „Riţa Gărgăriţa”.

*Gruppo Arnsberg promovează meciul!

Pentru o mai bună promovare a întâlnirii, o parte din membrii „Gruppo Arnsberg” se implică într-o acţiune de mediatizare a jocului CSU Alba Iulia şi Sepsi Sf. Gheorghe, urmând să fie împărţite flyere atât în „Alba Mall” şi Bulevardul „Transilvaniei” din Alba Iulia, în cursul zilei de astăzi.

YouTube video

[nggallery id=1539]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea