Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/VIDEO: Coadă ca pe vremea lui Ceaușescu în fața Primăriei pentru locurile de parcare. Albaiulienii s-au pus la rând cu o zi înaintea înscrierilor

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Coadă ca pe vremea lui Ceaușescu în fața Primăriei pentru locurile de parcare. Albaiulienii s-au pus la rând cu o zi înaintea înscrierilor

Începând de luni, 16 septembrie, se fac noi înscrieri pentru atribuirea locurilor de parcare din Alba Iulia pe bază de abonament.

Cu acest prilej, șoferii albaiulieni au mers pe principiul „primul venit, primul servit” și au făcut o coadă imensă, ca pe vremea comunismului, în fața Primăriei pentru obținerea locului dorit, din cele 35 de locuri disponibile (din care 6 sunt pentru persoanele cu handicap).

Nu doar acest aspect este de remarcat, ci mai ales faptul că s-au pus la rând de bună voie cu o zi înaintea începerii înscrierilor, chiar de la ora 9 dimineața. Mai mult, aceștia și-au adus cu ei paturi pliante, scaune și mâncare și s-au așezat la povești.

YouTube video

Întrebat fiind dacă va rezista până mâine, răspunsul unui albaiulian care stătea la coadă încă din dimineața acestei zile a fost unul neașteptat: „Mai vine copilul, nevasta, ne mai schimbăm.”

YouTube video

O șoferiță care stătea și ea la coadă, a declarat pentru ziarulunirea.ro că va face și ea cu schimbul ca alte persoane, pentru obținerea unui loc de parcare.

YouTube video

[nggallery id=7426]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea