Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO / VIDEO: CHROMATIC, o firmă cu personalitate, pentru o casă cu personalitate. Ultimele noutăți în materie de design, dar și obiecte sanitare purtând semnătura unor renumiți designeri italieni

Ziarul Unirea

Publicat

în

CHROMATIC, este o firmă tânără, dar cu personalitate, care oferă casei tale o altă dimensiune prin noutățile în materie de design, dar și prin obiectele sanitare care vin direct din Italia și poartă semnătura unor designeri renumiți.

Înființată anul trecut de un tânăr arhitect albaiulian, firma CHROMATIC din Alba Iulia reprezintă oportunitatea de a-i face cunoscută ambiția, talentul, profesionalismul, simplitatea și bunul gust. Atenția la detalii, finisaje, texturi și culori aduce un plus valoare showroom-ului, situat în Alba Iulia, pe str. Vasile Alecsandri nr. 58.

De la început, locul s-a dorit a fi mai mult decât un magazin drăguț, specializat în comerțul cu obiecte sanitare și plăci ceramice. CHROMATIC e un loc cu suflet, unde te simți ”ca acasă”, stând de vorbă la o cafea cu prietenii despre ce e nou în domeniu, care sunt tendințele și ce ți s-ar potrivi mai bine în baia veche și puțin cam îngustă din apartament.

Aici ți se oferă ajutorul de care ai nevoie: sfaturi de la specialiști, ca să nu cheltuiești aiurea și să-ți irosești timpul, consultanță în stabilirea etapelor, a modului de lucru și a texturii materialelor de care ai nevoie, design 3D pentru ca totul să capete contur, dincolo de imaginea creată în mintea ta.

Tot la CHROMATIC găsești ultimele noutăți în materie de design, afli ce texturi sunt în trend anul acesta, cum pot fi combinate nuanțele și care sunt obiectele sanitare în vogă, simple, funcționale, estetice și purtând semnătura unor celebri designeri italieni.

https://youtu.be/f4QpYt_Yahk

Și dacă nu știi, încă, cum vrei să arate interiorul casei tale, ai de ales între atmosfera potrivită pentru relaxare cu Colecția KENTUCKY, reinterpretarea stilului sud-american într-o perspectivă modernă – Colecția HAVANA, CENTO PER CENTO – pentru un design retro-modern, SLASH – dacă ai nevoie de un decor colorat.

Dacă te inspiră versanții stâncoși ai Alpilor, Gama Hills – Busana Roc reproduce exact structura și detaliile blocurilor de piatră din acea zonă; pentru a reda farmecul naturii după care tânjești în momentele de solitudine, Gama Tabula – redă perfect frumusețea lemnului, iar plăcile din Gama Timberstone imită lemnul de nuc, realizate cu un studiu atent al texturii pentru a da stil și atmosferă.

Colecțiile de baterii TRES se găsesc într-o gamă foarte largă și au o calitate deosebită. Executate din materiale premium, produsele sunt deosebite, se integrează perfect și oferă un stil aparte locului.

Ultimele noutăți în materie de design sunt 3D Gypsum Wall Panels, plăcile care se pot instala rapid și ușor, fie că este vorba despre finisaje rezidențiale sau comerciale.

Produsele sunt disponibile în showroom sau pe bază de comandă, din cataloage.

Pentru a oferi clienților o experiență completă, CHROMATIC colaborează cu echipe profesioniste de montaj, pentru a susține puterea și calitatea materialelor oferite de brand-urile de top italiene.

Și, pentru că firma își respectă clienții, care deja i-au devenit prieteni, în momentul în care alegerile sunt finalizare, se asigură că transportul produselor la domiciliu se face în cele mai bune condiții. GRATUIT.

Pentru oferte personalizate, promoții, discounturi și pentru a te pune la punct cu noile tendințe în materie de design, treceți pe la CHROMATIC, la o cafea!

[nggallery id=6883]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea