Ziarul Unirea

FOTO / VIDEO: CHROMATIC, o firmă cu personalitate, pentru o casă cu personalitate. Ultimele noutăți în materie de design, dar și obiecte sanitare purtând semnătura unor renumiți designeri italieni

CHROMATIC, este o firmă tânără, dar cu personalitate, care oferă casei tale o altă dimensiune prin noutățile în materie de design, dar și prin obiectele sanitare care vin direct din Italia și poartă semnătura unor designeri renumiți.

Înființată anul trecut de un tânăr arhitect albaiulian, firma CHROMATIC din Alba Iulia reprezintă oportunitatea de a-i face cunoscută ambiția, talentul, profesionalismul, simplitatea și bunul gust. Atenția la detalii, finisaje, texturi și culori aduce un plus valoare showroom-ului, situat în Alba Iulia, pe str. Vasile Alecsandri nr. 58.

ELIT

De la început, locul s-a dorit a fi mai mult decât un magazin drăguț, specializat în comerțul cu obiecte sanitare și plăci ceramice. CHROMATIC e un loc cu suflet, unde te simți ”ca acasă”, stând de vorbă la o cafea cu prietenii despre ce e nou în domeniu, care sunt tendințele și ce ți s-ar potrivi mai bine în baia veche și puțin cam îngustă din apartament.

Aici ți se oferă ajutorul de care ai nevoie: sfaturi de la specialiști, ca să nu cheltuiești aiurea și să-ți irosești timpul, consultanță în stabilirea etapelor, a modului de lucru și a texturii materialelor de care ai nevoie, design 3D pentru ca totul să capete contur, dincolo de imaginea creată în mintea ta.

Tot la CHROMATIC găsești ultimele noutăți în materie de design, afli ce texturi sunt în trend anul acesta, cum pot fi combinate nuanțele și care sunt obiectele sanitare în vogă, simple, funcționale, estetice și purtând semnătura unor celebri designeri italieni.

Și dacă nu știi, încă, cum vrei să arate interiorul casei tale, ai de ales între atmosfera potrivită pentru relaxare cu Colecția KENTUCKY, reinterpretarea stilului sud-american într-o perspectivă modernă – Colecția HAVANA, CENTO PER CENTO – pentru un design retro-modern, SLASH – dacă ai nevoie de un decor colorat.

Dacă te inspiră versanții stâncoși ai Alpilor, Gama Hills – Busana Roc reproduce exact structura și detaliile blocurilor de piatră din acea zonă; pentru a reda farmecul naturii după care tânjești în momentele de solitudine, Gama Tabula – redă perfect frumusețea lemnului, iar plăcile din Gama Timberstone imită lemnul de nuc, realizate cu un studiu atent al texturii pentru a da stil și atmosferă.

Colecțiile de baterii TRES se găsesc într-o gamă foarte largă și au o calitate deosebită. Executate din materiale premium, produsele sunt deosebite, se integrează perfect și oferă un stil aparte locului.

Ultimele noutăți în materie de design sunt 3D Gypsum Wall Panels, plăcile care se pot instala rapid și ușor, fie că este vorba despre finisaje rezidențiale sau comerciale.

Produsele sunt disponibile în showroom sau pe bază de comandă, din cataloage.

Pentru a oferi clienților o experiență completă, CHROMATIC colaborează cu echipe profesioniste de montaj, pentru a susține puterea și calitatea materialelor oferite de brand-urile de top italiene.

Și, pentru că firma își respectă clienții, care deja i-au devenit prieteni, în momentul în care alegerile sunt finalizare, se asigură că transportul produselor la domiciliu se face în cele mai bune condiții. GRATUIT.

Pentru oferte personalizate, promoții, discounturi și pentru a te pune la punct cu noile tendințe în materie de design, treceți pe la CHROMATIC, la o cafea!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară într-un dosar cu acuzaţii de fals de monedă: Cum opera gruparea infracţională

Ofițerii BCCO Piteşti au efectuat marţi, 12 ianuarie, mai multe percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Sibiu, Arad şi Bacău, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL| 3.697 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanțul total ajunge la 676.968 de îmbolnăviri

Marți, 12 ianuarie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România. Până… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Orașul Abrud SCAPĂ de restricții. Incidența de infectare a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori

Datorită scăderii incidenței cazurilor de coronavirus sub 1.5 la mie, orașul Abrud scapă de restricțiile impuse prevenirii răspândirii noului coronavirus,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL: Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile: Măsurile și restricțiile care vor trebui respectate

Prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri, 13 ianuarie a fost aprobată de către Guvernul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO ȘTIREA TA | Condiții improprii de joacă oferite copiilor din cartierul Recea, Alba Iulia

Un cetățean din Alba Iulia, ce locuiește în cartierul Recea, atrage atenția asupra condițiilor improprii ce le sunt oferite copiilor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Alba Iulia REVINE la SCENARIUL ROȘU. Incidența de infectare a ajuns la 3 cazuri/1000 de locuitori

Deși carantinarea Municipiului Alba Iulia a „dat roade” în ceea ce privește scăderea numărului de persoane infectate, orașul nostru a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro