Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO. Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de airsoft. Cele mai bune echipe din țară își dispută supremația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Competiția Adventure Airsoft Contest, ce are loc sâmbătă, a transformat Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia într-un ”câmp de luptă”. Cele mai bune șapte echipe de airsoft din țară își dispută supremația, în urma unor probe și reguli bine stabilite.

Airsoft Contest01Competiția a reunit echipe din Brașov, Sibiu, Luduș, Mediaș, Cluj și Arad, acestea fiind cele mai bune echipe din țară, care vor avea de înfruntat mai multe probe: eliberarea unui ostatic ținut prizonier de o trupă de gherilă urbană, transportarea și protejarea ostaticului / VIP-ului până la zona de evacuare, acordarea primului ajutor și transportarea rănitului până la medic, TIR țintă fixă cu echipa, traversarea unei zone unde s-a pregătit o ambuscadă, asedierea unui cuib de mitraliera, TIR la țintă fixă pentru lunetistul echipei, aruncarea grenadei la punct fix, verificarea aptitudinilor de orientare in teren.

UPDATE: Locul I a fost câștigat de echipa din Mediaș, iar locul doi de echipa din Sibiu. Revenim cu detalii.

Potrivit organizatorilor, concursul va pune în practică valoarea fiecărei echipe din punct de vedere tactic și organizatoric, fiind o competiție de tip militar.

De la ora 11 a avut loc un briefing general în Piața Tricolorului din Cetate, iar echipele au intrat în concurs de la ora 12.00, premierea urmând să fie organizată la 18.00. Competiția aduce și un program pentru amatori: 11.00 – Deschidere atelier Tir gratuit, 11.00-15.00 – Tir airsoft si inscrieri concurs amatori, 15.00- 17.00 – Concurs amatori.

”Evenimentul pe care îl vom organiza, va fi revoluționar din acest punct de vedere, desfasurarea lui fiind transparentă și accesibilă vizual, în cadrul Cetatii Alba Carolina. Competiția sportivă dorește să devină o etapă de sine stătătoare a concursurilor de airsoft la nivel național”, au transmis organizatorii.

Pentru a se familiariza cu acest sport, pe tot parcursul zilei, va fi deschis un atelier de tir gratuit deservit de jucatori de airsoft experimentati. Aici se pot executa trageri cu diverse tipuri de replici in diverse modele de tinte si se pot afla detalii despre armele reale de tip M4, AK 47, SVD etc. Tot in aceasta zona vom organiza si un concurs pentru amatori, detalii legate despre probe si premii o sa gasiti pe site-ul evenimentului www.airsoftsuperdaddys.ro.

”Misiunea noastra pana acum am sustinut-o din propriile forte, iar evenimentul Adventure Airsoft Contest a fost pus la cale in primul rand cu sustinerea Primariei Municipiului Alba Iulia. Speram ca toate cele planificate de noi pentru ziua concursului sa se intample intocmai pentru ca la sfarsitul zilei toti cei implicati in mod direct: concurenti, organizatori, voluntari sa fie multumiti de ziua petrecuta impreuna iar cei implicati indirect, spectatorii, sa traiasca o zi de neuitat in Cetatea Alba Carolina”, mai transmit organizatorii.

[nggallery id=2544]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea