// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO: Cerere în căsătorie emoționantă, la Alba Iulia! Surpriza unui tânăr pentru iubita sa, pasionată de mașini și șofat

Un tânăr din Alba și-a surprins iubita într-un mod original atunci când i-a cerut să-i fie alături o viață întreagă. Timp de două zile, acesta s-a pregătit alături de prieteni și a pus la cale un scenariu pentru ca ea să aibă parte de cea mai frumoasă surpriză. Liviu a cerut-o în căsătorie pe Raluca chiar de ziua ei, pe 30 noiembrie, în parcarea de la Pavilion Mercur.

O seară de vineri, în care se anunța doar o aniversare obișnuită petrecută alături de prieteni, s-a transformat pentru doi tineri din Alba, într-un moment de bucurie.

Liviu s-a gândit să o ceară în căsătorie folosindu-se de pasiunea iubitei sale pentru mașini și pentru șofat.Și a reușit, ajutat de prietenii lor din Alba Iulia, alături de care a pus la cale întregul scenariu.

Mesajul ”Vrei să fii soția mea?”, scris pe afișe, a fost lipit pe mașinile aranjate una lângă cealaltă, în parcarea de la Pavilion Mercur și ținut în mâini de prietenii celor doi. Fără să dea de bănuit, Liviu i-a spus iubitei sale că merg să mănânce în oraș cu niște prieteni. Ajunși la locul evenimentului, Raluca a coborât din mașină, privind uimită mesajul.

Iubitul ei s-a îndreptat spre ea cu un buchet trandafiri roșii și cu un inel de logodnă. În aplauzele celor prezenți, Liviu a îngenunchiat în fața ei, iar după ce Raluca, plină de emoții, i-a răspuns cu ”DA” așa cum se și aștepta, acesta i-a pus inelul pe deget.

Gestul lui Liviu a fost apreciat de către toți cei prezenți, care i-au felicitat, iar mașinile prezente la eveniment i-au înconjurat și claxonat.

Cei doi tineri, Liviu și Raluca, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani.

După momentul special, cei doi au rămas alături de prieteni, s-au fotografiat și bucurat împreună de o seară atât de specială. Sperăm să se iubească ”ca-n filme”, până la adânci bătrâneți…

 

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419