Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Carolina Fashion Kids, la Alba Iulia – Cel mai frumos eveniment de modă dedicat în exclusivitate copiilor, întrerupt de o ploaie torențială

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia a prezentat, începând cu ora 20.00, cel mai frumos eveniment de modă dedicat în exclusivitate copiilor: Carolina Fashion Kids! Din nefericire, spectacolul a fost întrerupt după numai o jumătate de oră de o ploaie torențială puternică.

Parada de modă a celor mici a avut loc la Poarta a III –a a Cetăţii Alba Carolina. Aflat la cea de-a IV–a ediţie, evenimentul reprezintă încununarea cu succes şi aplauze a talentului şi muncii depuse de cei mai mici dintre cursanţii şcolii de modeling din Alba.

”Carolina Fashion Kids reprezintă un eveniment public care se adresează celor mai mici dintre noi, o incursiune în lumea fascinantă a copilăriei prin intermediul căreia cei mici îşi vor dovedi încrederea în forţele proprii şi prezenţa scenică dobândite pe timpul cursului parcurs”, explică reprezentantul Şcolii de Modeling Cleopatra Popescu.

Potrivit organizatorilor, trebuiau să-și prezinte ținutele copii din Sibiu, Braşov, Cluj, Timişoara, Deva şi nu în ultimul rând, din oraşul gazdă Alba Iulia, care au promis un adevărat spectacol de modă, însă spectacolul a fost întrerupt de vremea potrivnică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea