FOTO/ VIDEO: Carolina Fashion Kids, la Alba Iulia – Cel mai frumos eveniment de modă dedicat în exclusivitate copiilor, întrerupt de o ploaie torențială

Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia a prezentat, începând cu ora 20.00, cel mai frumos eveniment de modă dedicat în exclusivitate copiilor: Carolina Fashion Kids! Din nefericire, spectacolul a fost întrerupt după numai o jumătate de oră de o ploaie torențială puternică.

Parada de modă a celor mici a avut loc la Poarta a III –a a Cetăţii Alba Carolina. Aflat la cea de-a IV–a ediţie, evenimentul reprezintă încununarea cu succes şi aplauze a talentului şi muncii depuse de cei mai mici dintre cursanţii şcolii de modeling din Alba.

”Carolina Fashion Kids reprezintă un eveniment public care se adresează celor mai mici dintre noi, o incursiune în lumea fascinantă a copilăriei prin intermediul căreia cei mici îşi vor dovedi încrederea în forţele proprii şi prezenţa scenică dobândite pe timpul cursului parcurs”, explică reprezentantul Şcolii de Modeling Cleopatra Popescu.

Potrivit organizatorilor, trebuiau să-și prezinte ținutele copii din Sibiu, Braşov, Cluj, Timişoara, Deva şi nu în ultimul rând, din oraşul gazdă Alba Iulia, care au promis un adevărat spectacol de modă, însă spectacolul a fost întrerupt de vremea potrivnică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...