Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| CARAMBOL cu CINCI MAȘINI pe autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona alunecării de teren de la Oiejdea

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CARAMBOL cu CINCI MAȘINI pe autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona alunecării de teren de la Oiejdea

Un accident rutier s-a petrecut în cursul dimineții de astăzi, 18 octombrie, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona alunecării de teren de la Oiejdea.

Potrivit martorilor la acest eveniment rutier, mai multe vehicule ar fi fost implicate în carambolul care s-a creat pe acest drum.

De asemenea, IPJ Alba a transmis, la solicitarea ziarulunirea.ro, că accidentul dintre cele cinci autovehicule s-a produs cel mai probabil din cauza nepăstrării distanței de siguranță. Doi conducători auto au fost sancționați contravențional, iar traficul s-a desfășurat fără mari probleme, fiind dirijat de polițiști.

YouTube video

Cel mai probabil, ceața densă care s-a format în cursul acestei dimineți a jucat un rol major în producerea acestui eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | INCENDIU de proporții în Aiud, la un atelier de tâmplărie: Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de proporții în Aiud, la un atelier de tâmplărie: Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, în Aiud, la un atelier de tâmplărie. Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea