Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO. Campania „Alergăm pentru o pistă modernă”: Prima acțiune sportivă în semn de protest pe Stadionul Cetate, din partea cetățenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO-VIDEO. Campania „Alergăm pentru o pistă modernă”: Prima acțiune sportivă în semn de protest pe Stadionul Cetate, din partea cetățenilor

Astăzi, sâmbătă, 18 ianuarie, pe Stadionul Cetate a debutat prima acțiune sportivă în semn de protest pentru modrnizarea pistei de alergare, care se află, de ani buni, într-o stare deplorabilă și degradantă.

Acțiunea, demarată de consilierul local al Acțiunii Naționale Alba, Mircea Trifu, face parte dintr-o serie de curse, având ca scop atragerea atenției conducerii orașului pentru remedierea acestei probleme cu care Alba Iulia se confruntă.

La eveniment au participat mai mulți iubitori ai sportului, printre ei numărându-se George Țălnar, dar și Emil Suflețel, domnul din cuplul-vedetă „șoții Suflețel”, care impresionează de fiecare dată la orice maraton ar participa..

„Zeci de iubitori ai alergării m-au rugat să organizez acest tip de acțiune care va culmina la începutul lunii martie cu o serie de curse tot pentru acest scop. Prin urmare, vă aștept în fiecare sâmbătă la ora 11 pe „Stadion” să alergăm împreună având ca și îndemn următoarea axiomă a Profesorului Cioca: «Alergarea este pilula miraculoasă a sănătății»” a menționat Mircea Trifu în descrierea evenimentului.

YouTube video

„Sunt foarte entuziasmat de faptul că, deși sunt aproape -6/-7 grade, au spus Da, au spun prezent și au venit aici, câteva zeci de persoane, iubitori ai sportului, ai educației fizice și, evident, în mod simbolic am făcut această cursă de 100 de m, urmând s-o facem pe cea de 1000 și vreau să transmit că, din momentul ăsta, în fiecare sâmbătă, la ora 11, îi aștept pe toți cei care, prin prezența lor, o să aducă o contribuție, în final, în decizia fără echivoc a Consiliului Local de a aloca bani anul acesta pentru renovarea pistei și ulterior să găsim soluții și să facem vestiarele… Să dăm din nou un simbol, în fond și la urma urmei, de întâlnire” a declarat Mircea Trifu, după prima cursa, de 100 de m.

Seria de evenimente, care vor cuprinde chiar și luna martie, au ca scop modernizarea structurii de tartan a spațiului destinat alergării, dorindu-se un aspect decent al acesteia și o formă de respect față de toți alergătorii.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea