FOTO-VIDEO: Cadou memorabil pentru o tânără din Alba, de ziua ei. A fost cerută în căsătorie, în Cetatea Alba Carolina, într-un mod inedit

cerere casatorieO tânără din Alba a avut parte de cel mai frumos cadou din viața sa. A fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei de naștere, într-un mod inedit.

În timpul unei plimbări prin Cetatea Alba Carolina, ce nu prevestea nimic neobișnuit, Ana Maria Docolin, căci așa se numește fericita,  s-a trezit cu iubitul îngenunchiat cu un inel în mână în fața sa și cu un banner imens, improvizat, afișat pe un zid al Cetății, pe care scria marea întrebare „Vrei să fii soția mea?”.

ELIT

Suprinsă și vizibil fericită, tânăra nu a stat prea mult pe gânduri, a spus doar că visează și a răspuns cu un ”DA„ hotărât, care l-a bucurat nespus pe cel care-i furase inima de mai multă vreme.

Întregul scenariu a fost pus la cale de iubitul ei, Andrei Pașca, care de luni bune s-a gândit să-i ceară să îi fie alături pentru tot restul vieții, împreună cu alți prieteni.

cerereCei doi îndrăgostiți formează un cuplu de mai bine de un an și jumătate. Ana Maria a împlinit 25 de ani și este din Blaj, Andrei are 24 de ani și este din Abrud, iar de ceva vreme locuiesc împreună în Alba Iulia.

Fotografiile și video-ul cu momentul au fost postate pe Facebook, unde prietenii s-au înghesuit să îi felicite! (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Gadgetworld 26 august 2016 at 14:07

frumos cadou 🙂

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...