Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Cadou memorabil pentru o tânără din Alba, de ziua ei. A fost cerută în căsătorie, în Cetatea Alba Carolina, într-un mod inedit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cerere casatorieO tânără din Alba a avut parte de cel mai frumos cadou din viața sa. A fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei de naștere, într-un mod inedit.

În timpul unei plimbări prin Cetatea Alba Carolina, ce nu prevestea nimic neobișnuit, Ana Maria Docolin, căci așa se numește fericita,  s-a trezit cu iubitul îngenunchiat cu un inel în mână în fața sa și cu un banner imens, improvizat, afișat pe un zid al Cetății, pe care scria marea întrebare „Vrei să fii soția mea?”.

Suprinsă și vizibil fericită, tânăra nu a stat prea mult pe gânduri, a spus doar că visează și a răspuns cu un ”DA„ hotărât, care l-a bucurat nespus pe cel care-i furase inima de mai multă vreme.

Întregul scenariu a fost pus la cale de iubitul ei, Andrei Pașca, care de luni bune s-a gândit să-i ceară să îi fie alături pentru tot restul vieții, împreună cu alți prieteni.

cerereCei doi îndrăgostiți formează un cuplu de mai bine de un an și jumătate. Ana Maria a împlinit 25 de ani și este din Blaj, Andrei are 24 de ani și este din Abrud, iar de ceva vreme locuiesc împreună în Alba Iulia.

Fotografiile și video-ul cu momentul au fost postate pe Facebook, unde prietenii s-au înghesuit să îi felicite! (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea