FOTO/ VIDEO: Balul Seniorilor 2019 la Colegiul Național “Lucian Blaga” din Sebeș– Sorana Rotta și Andrei Fechete, Miss și Mister ”Miss și Mister Blaga TV”

Joi, 16 mai, Colegiul Național “Lucian Blaga” din Sebeș a organizat Balul Seniorilor, la Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebeș. Evenimentul din acest an a purtat numele de “Blaga TV”, întrucât tema aleasă de către organizatori a fost televiziunea: Titlurile de ”Miss și Mister Blaga TV” au fost câștigate de Sorana Rotta și Andrei Fechete.

Balul este deja o tradiție a colegiului din Sebeș, fiind organizat de elevii claselor a XI-a în fiecare an pentru colegii lor din anul terminal.

Și anul acesta probele i-au pus în dificultate pe participanți, aceștia fiind nevoiți să dea tot ce e mai bun pentru a fi caștigători, la final. Perechile care au intrat în concurs au avut de trecut probe prin care să demonstreze că sunt cei mai frumoşi, talentaţi, deștepți şi creativi.

“Vrei să iei bacul”, proba în cadrul căreia au fost evaluate cunoștințele generale ale participanților; “Ce spun liceenii”, probă ce s-a derulat asemenea celei de la televizor, constând în evaluarea capacității concurenților de a ghici ce au răspuns alți elevi din școală la anumite întrebări legate de ocupațiile lor; “Dansez la bal”, proba în cadrul căreia concurenților li s-a testat agilitatea și capacitatea de improvizație întrucât aceștia au trebuit să danseze asemenea proiecțiilor de pe panou.

În așa numitele pauze de “publicitate”, atmosfera a fost întregită de momente artistice precum o prezentare de modă denumită “Blaga, ai stil”, dar și de dans modern.

Balul a început cu o serie de videoclipuri de prezentare realizate de organizatori și concurenți în care a fost testată creativitatea și originalitatea ideilor participanților, dar și lejeritatea de care dau dovada în fața camerelor.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a decis că Sorana Rotta și Andrei Fechete sunt Miss și Mister ”Blaga TV”.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Antonia Ghitan și Fechete Andrei au câștigat premiul acordat de Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Premiul Onestității a fost câștigat de Georgiana Damian și Sebastian Ghib; Premiul de Popularitate a fost câștigat de Georgiana Damian și Ștefan Oros; Locul III a fost câștigat de Antonia Ghitan și Răzvan Tomescu iar Locul II a fost câștigat de Georgiana Pascu și Sebastian Ghib.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...