FOTO/ VIDEO: Balul bobocilor la Liceul Teoretic Teiuș. Cristiana Popa și Adrian Oprița, desemnați Miss și Mister Boboc 2019

FOTO/ VIDEO: Balul bobocilor la Liceul Teoretic Teiuș. Cristiana Popa și Adrian Oprița, desemnați Miss și Mister Boboc 2019

Joi, 17 octombrie, a avut loc un eveniment important pentru cei care se află la ȋnceput de drum, ca liceeni: Balul Bobocilor.

ELIT

Astăzi a avut loc Balul Bobocilor al Liceului Teoretic din Teiuș, organizat la Casa de Cultură din oraș. Au fost aleși pe sprânceană cei mai frumoși și talentați boboci ai liceului pentru participarea la bal, iar cei mai cei dintre boboci, care au reușit să treacă de toate probele cu brio, și-au însușit, la final, titlurile de Miss și Mister Boboc 2019.

Cele 7 echipe de boboci au avut de înfruntat 4 probe de foc pentru a-și asigura titlul mult râvnit.

Prima probă la care au trebuit să facă față a fost prezentarea într-un mod cât mai original, folosindu-se de creativitate şi ingeniozitate, având în vedere tematica balului: „Meseria, brățară de aur”.

La proba de cultură generală fiecare participant a răspuns la o întrebare menită să le încerce aptitudinile în materie de cunoștințe.

Nu a lipsit nici proba de dans. Amuzament şi voie bună au fost cuvintele cheie ale balului din anul acesta. Iar în final juriul format din şase elevi ai claselor a XII-a a deliberat câştigătorii pentru Miss şi Mister Boboc iar toţi elevii claselor a XII-a au ales Miss şi Mister Popularitate.

Câştigătorii din această toamnă sunt:

MISS BOBOC: Cristiana Popa

MISTER BOBOC: Adrian Oprița

MISS POPULARITATE:  Larisa Hîrceagă

MISTER POPULARITATE: Gabriel Tecșa

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...