// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO: Balul Bobocilor, la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia. Ioana Vulcu și Alexandru Sârbu au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2017

Casa de Cultură a Studenţilor a găzduit vineri, 10 noiembrie, Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia, sub genericul ”Profesii de succes”.  Şase perechi de „boboci” s-au luptat pentru mult râvnitele titluri de Miss şi Mister.

Bobocii au trebuit să treacă diferite probe și să impresioneze juriul cu aptitudini precum creativitate, eleganță, dar şi cunoştinţe din diferite domenii. Balul din acest an a avut cinci probe și a început cu prezentarea concurenților. De asemenea, aceştia au avut de trecut şi de  tradiționala probă de dans, proba de cultură generală, de aptitudini și o probă surpriză pregătită de organizatori.

Între probe, publicul a avut ocazia să asiste la momente muzicale, umoristice și teatrale. Competiția a fost prezentată de Alexandra Ciurar și Florin Crețiu.

Aleşii juraţilor pentru cele mai importante titluri ale serii, cele de Miss şi Mister Boboc, au fost Ioana Vulcu și Alexandru Sârbu.

Aşteptatul anunţ a înflăcărat întreaga sală, colegii susţinându-şi cu mult patos favoriţii cu urale zgomotoase.

Şi cum popularitatea e esenţială în rândurile bobocilor, de titlurile de Miss şi Mister Popularitate s-au bucurat Adelina Mărginean și Paul Creța.

Miss şi Mister Ziarul Unirea au fost desemnaţi Maria Cuțitar şi Paul Creța, aceştia fiind consideraţi cei mai populari boboci votaţi de internauţi.  Aceştia au primit şi un premiu în bani din partea ziarului.

ziarulunira.ro a transmis live întregul bal:

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419