FOTO-VIDEO: Balul Bobocilor, la Colegiul Economic din Alba Iulia. Alexandra Giura și Raul Bârlog au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2016

balul-bobocilor-2016-colegiul-economic-alba-iulia62Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia și-a desemnat, vineri seara, câștigătorii Balului Bobocilor 2016. Alexandra Giura și Raul Bârlog au convins juriul că sunt cei mai descurcăreți și frumoși și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc, iar premiile de Popularitate au ajuns în acest an la Andreea Drâmbărean și Alexandru Muntean.

De o seară specială, cu momente pline de emoții, bucurie și energie au avut parte vineri, 18 noiembrie, tinerii, cadrele didactice și părinții care au particiat la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic.  Tema balului în acest an a fost ”FoxKids”, iar pentru mult râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc au luptat șapte perechi de boboci.

Cei 14 pretendenți la trofee au avut de trecut prin 5 probe de foc, și anume: prezentare, cultură generală, dans, aptitudini și proba surpriză, însă doar doi au reuşit să se impună, atât prin frumuseţe cât şi prin talent şi inteligenţă. Este vorba despre Alexandra Giura și Raul Bârlog, care, în acest an, vor reprezenta cu mândrie generaţia clasei a IX-a de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

Având în vedere că tema balul-bobocilor-2016-colegiul-economic-alba-iulia26balului a fost ”FoxKids”, amintind seria de desene animate ale copilăriei, cei prezenți au avut ocazia să vadă pe scenă personaje precum Louie, Andy, Gomez și Morticia Adams, Dexter, dar și altele.

În cadrul balului, publicul a avut parte,  între probe, și de momente artistice, de dans, muzică, pantomimă, freestyle, cu Voica Laurențiu, Georgiana Petruse și trupe de dans de la echipa „Apulum Dance” coordonată de Alexandru Chirilă.

balul-bobocilor-2016-colegiul-economic-alba-iulia37Competiția a fost prezentată de câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2013, Patricia Sas și Bogdan Maier, și s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Reamintim că, în urma concursului organizat pe internet, Andrada Sîrbu și Alexandru Muntean au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2016 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

1 comentariu

roccobarocco 19 noiembrie 2016 at 19:16

Prezentatorul, macar o cravata rosie sa se asorteze cu prezentatoarea. Sau o batista rosie…
In rest, frumosi. Bravo!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...