Ziarul Unirea

FOTO, VIDEO: Autovehicul căutat de autorităţile italiene indisponibilizat de polițiștii din Alba. Autoutilitara a fost găsită de către un tânăr care a încercat să o înmatriculeze

Autovehicul căutat de autorităţile italiene indisponibilizat de polițiștii din Alba. Autoutilitara a fost găsită de un tânăr care a încercat să o înmatriculeze.

O autoutilitară, căutate de autorităţile italiene, au fost indisponibilizată de poliţiştii din Alba. Aceasta a fost găsită la un tânăr din municipiul Alba Iulia care ar fi încercat să o înmatriculeze pe nunele bunicii sale. Poliţiştii fac cercetări pentru tăinuire.

ELIT

La data de 16 ianuarie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, la domiciliul unui tânăr de 28 de ani, din Alba Iulia, o autoutilitară, în valoare de circa 7.000 de euro, care era căutată de autorităţile italiene, fiind deturnată din această ţară din data de 15.12.2016.

Din primele cercetări rezultă că tânărul ar fi cumpărat autovehiculul de la un cetăţean român, cu rezidenţă în Italia şi, cu ajutorul unor acte false, ar fi încercat să o înmatriculeze în România, pe numele bunicii sale, cu toate că autovehiculul era dat în urmărire.

Autovehiculul a fost indisponibilizat şi urmează să fie restituit autorităţilor italiene.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăinuire.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419