FOTO/VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1 – Stadiul lucrărilor la sfrâșitul lunii februarie

La sfârșitul lunii februarie, profitând de vremea relativ bună, antreprenorul care se ocupă de executarea lucrărilor de lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda se concentrează în special pe lucrările de infrastructură la podurile de la râurile Sebeș și Mureș.

Astfel, în zona râului Sebeș, două echipe de muncitori și utilaje lucrau miercuri la pilonii viitorului pod, în partea dinspre Lancrăm, ultimii doi piloni fiind aproape terminați. Cel mai probabil, cum ne-a comunicat un reprezentant al constructorului, în luna martie, pe viitorul pod, vor fi prinse primele grinzi.

Citește și: FOTO/ VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, Lotul 1, profitând de vremea bună, italienii de la Pizzarotti au început să lucreze pe toate porțiunile pe care au autorizație. Lucrări la viitorul pod peste râul Sebes.

La valea Orzii în schimb, activitatea este destul de slabă, nu erau prezente utilaje, doar o echipă de muncitori lucra la un canal de scurgere. În această zonă, unul dintre impedimentele majore pentru avansarea lucrărilor fiind o casă care a fost expropiată doar de curând. Din imagini se poate observa că încă nu a început demorarea clădirii.

Citește și: FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Utilaj impresionant adus de constructor în zona viitorului pod peste râul Mureș pentru a muta grinzi de peste 100 de tone

Indiscutabil, unul dintre cele mai importante poduri de pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, este cel de peste râul Mureș, unde sunt mobilizați cei mai mulți muncitori și utilaje. Din imaginile surprinse, se poate observa că au mai fost ridicați o parte din piloni, iar impresionantul utilaj pentru ridicarea grinzilor este pregătit în zonă, ceea ce denotă că pentru antreprenor lucrările de aici sunt o prioritate.

Citește și:  FOTO-VIDEO| Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Mobilizare pentru construcția podului peste râul Mureș, de la Limba. Se lucrează la piloni

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...