FOTO, VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda: Casa de la Oarda, pregătită de demolare. Vom vedea anul acesta asfalt de la Lancrăm până la Alba Iulia?

Casa de la Oarda, de pe culoarul lotului I al Autostrăzii Sebeș-Turda, este pregătită de demolare.

În prezent se lucrează la culeea de pe partea dreaptă, s-au instalat panourile antifonice pentru ca locuința să poată și demolată. De asemenea, lucrările se intensifică pe lotul I. Întrebarea este dacă anul acesta, în iarnă, vom vedea asfalt pe la Lancrăm până în apropiere de Alba Iulia Nord.

De asemenea, se lucrează în continuare la excavarea Dealului de la Pârâul Iovului, care se află și el pe traseul autostrăzii.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Citește și VIDEO. ”Săptămâna podurilor”, pe Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: S-au reluat serios lucrările la podurile peste râurile Mureș și Ampoi

Citește și FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Constructorul a ajuns la 400 de muncitori și continuă angajările. Mobilizare puternică la nodul rutier de la Sebeș

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

maria 22 iunie 2018 at 11:58

Dumnezeu sa ajute familia.
Nu este usor dar timpul, le rezolva pe toate.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...