VIDEO. ”Săptămâna podurilor”, pe Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: S-au reluat serios lucrările la podurile peste râurile Mureș și Ampoi

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Constructorul Impresa Pizzarotti a reluat lucrările la podurile peste râurile Mureș și Ampoi, de pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, ce se întinde pe 17 kilometri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Marți, constructorul Pizzarotti și-a intensificat activitatea la viitoarele poduri de pe râurile Mureș și Ampoi. La podul peste râul Mureș se continuă lucrările la ultimii patru piloni.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

După o scurtă întrerupere acum două săptămâni, s-a reluat activitatea de lansare a grinzilor la viitorul pod peste râul Mureș. Astăzi, în jurul orei 14.00, erau lansate două grinzi noi, pe o deschidere.

La viitorul pod peste râul Ampoi s-au terminat operațiunile de armare și a început să se toarne placa de suprabetonare.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419