Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| APEL UMANITAR pentru o familie din Alba: Locuiesc patru persoane într-o cameră de 9 mp și ar avea nevoie de o locuință tip container

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O familie din Dealul Geoagiului, județul Alba, are nevoie de ajutorul nostru. Locuiesc într-o cameră de 9 mp și ar avea nevoie de o locuință tip container, unde măcar copii să ducă un trai decent.

Familia Hîrbea este formată din patru persoane: părinții și doi copii, o fată de 15 ani și un băiat de 16 ani. Cu toții locuiesc într-o singură cameră, în condiții greu de descris și imaginat.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Oameni cu suflet mare din Alba au strâns alimente și haine care au ajuns în ajun de Crăciun în Dealul Geoagiului. Și pentru că împreună cu cei care au ajutat familia poate să simtă spriritul sărbătorii Nașterii Domnului, inițiatorii campaniei îndrăznesc să viseze mai departe și speră cu ajutorul celor cu suflet mare să achiziționeze o locuință tip container pentru ca adolescenții să poată trăi în condiții decente.

YouTube video

Citește și: Mesaje de Sfântul Ștefan. Urări de Sfântul Ștefan. Felicitări de Sântul Ștefan care pot fi transmise prin SMS

”Dorim să strângem din donații suma necesară, să le putem construi o locuință de tip container, unde să aibă și o baie decentă și o mașină de spălat haine (pe care nu au avut-o niciodată). Orice ajutor, în acest sens, este binevenit. Terenul este foarte înclinat și necesită să fie îndreptat, pentru a putea fi amplasat containerul. Pentru orice detalii, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0753.467.330”, au transmis inițiatorii proiectului.

YouTube video

De asemenea, donații se pot face în contul deschis la Banca Transilvania pe numele CRIȘAN RALUCA:

EURO RO76BTRL00104201D72382XX
LEI RO04BTRL00101201D72382XX


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea