Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| APEL UMANITAR pentru 10 familii din Sohodol: ”Au o viață grea, sunt bunici singure sau mame cu copii bolnavi ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un nou apel umanitar a fost lansat în prag de sărbători, pentru 10 familii din Sohodol, aproape izolate de lume și care cu greu se pot aproviziona cu cele necesare traiului de zi cu zi.

Cu pași repezi ne apropiem de sărbătorile Crăciunului, momente în care cu toții devenim mai buni și mai darnici cu semenii noștri, unii greu încercați de viață. Astfel, oamenii cu suflet mare care vor să ajute, pot aduce bucuria pe chipul unor familii din Sohodol, majoritatea bunici sau mame cu copii cu probleme.

YouTube video

”Azi am fost în Sohodol. Locuri de poveste dar îndepărtate de oraș. Calea de acces către un magazin alimentar este foarte greu accesibilă.

YouTube video

Dacă nu ai mașină de teren este aproape imposibil să te aprovizionezi cu alimente de bază și oricum, este foarte mult de mers pe jos.

YouTube video

Am vizitat 10 familii. Am găsit oameni simpli, cu frică de Dumnezeu și fără mari pretenții. În general, bunici singure sau mame cu copii bolnavi. Cam toți au surse de venit extrem de limitate.

Deși au o viață grea, m-au primit în casele lor mici, cu zâmbetul pe buze. Vreau să merg iar și să le duc alimente. Pentru cei care sunt interesați să facă donații, vă rog să mă sunați la 0753467330”, a scris pe Facebook cea care a inițiat apelul umanitar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea