FOTO-VIDEO: Albaiulianca Delia Legian, campioană absolută la bikini fitness în cadrul concursului ”Cupa României la Culturism și Fitness 2016”. Se pregătește de Balcaniadele din Serbia

delia-legian-alba-iulia05Albaiulianca Delia Legian pare să facă ”ravagii” printre sportivele din România. Aflată doar la cea de-a treia competiție, tânăra sportivă a reușit să câștige locul I și medalia de aur la categoria ei de înălțime, precum și trofeul campioanei absolute la openul din cadrul competiției ”Cupa României la Culturism și Fitness 2016 – Cupa Titanic” . Cu o evoluție surprinzătoare, Delia se pregătește acum să participe la Balcaniadele din Serbia.

Campioană Cupa României – Cupa titanic și Campioană Absolută (OPEN) Bikini Fitness! Îmi cer scuze că nu v-am anunțat că între timp, până o să concurez la Balcaniade peste o săptămână, unde sper să reprezint România cu bine și să vă fac mândri aducând o medalie, azi (n.a. sâmbătă)  am participat la Cupa României și am reușit din nou să scot cel mai bun rezultat! Mi-am dorit să vă fac din nou o surpriză minunată și am reușit! Multumesc lui Dumnezeu că are grijă de mine și îmi veghează fiecare pas!”, a scris Delia Legian într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în care nu a uitat să le mulțumească celor care sunt lângă ea și o susțin, în special antrenorului ei, Claudiu Penzeș.

ELIT

delia-legian-alba-iulia01

Concursul ”Cupa României la Culturism și Fitness 2016 – Cupa Titanic” s-a desfășurat, sâmbătă, la Casa de Cultură din Sâncraiu de Mureș, și a reunit la start concurenți din toată țara.

Reamintim că Delia a cucerit, în luna septembrie a.c., medalia de aur și titlul de campioană la Bikini Fitness, în cadrul competiției Pro Nutrition, iar la primul concurs la care a participat – titlul de vicecampioană națională la fitness.

Citiți și FOTO: O nouă performanță pentru albaiulianca Delia Legian! Tânăra sportivă a cucerit medalia de aur și titlul de campioană la Bikini Fitness, în cadrul competiției Pro Nutrition

Cititi si FOTO| O tânără din Alba Iulia, vicecampioană națională la fitness la primul concurs la care a participat

Delia Alexandra Legian are 25 de ani, a învățat la Liceul cu Program Sportiv și este absolventă a unei Facultăți de Educație Fizică și Sport. În prezent este instructor la Zengym, o sală de fitness din Alba Iulia și la Allegria Spa&Wellness. Totodată, ea a făcut parte din echipa de baschet feminin a universității din Alba Iulia.

Îi urăm și noi succes Deliei, la Balcaniadele din Serbia!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...