Rămâi conectat

Sport

FOTO| O tânără din Alba Iulia, vicecampioană națională la fitness la primul concurs la care a participat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Delia Alexandra, o tânără din Alba Iulia, a ieșit vicecampioană națională la fitness la primul concurs la care a participat, ea precizând, pe Facebook, că nu i-a fost deloc ușor deoarece a mai concurat cu alte 14 sportive de top.

delia

”A fost primul meu concurs. Mă simt mândră ca am reușit sa fac o țara întreaga fericita si să reprezint Alba Iulia! Au fost 14 concurente de top, deci nu a fost deloc ușor”, a scris Delia Alexa, duminică, pe contul ei de Facebook. Campionatul Național de Fitness a avut loc la Reghin în 10 septembrie.

Ea este din Alba Iulia a învățat la Liceul cu Program Sportiv, fiind absolventă a unei Facultăți de Educație Fizică și Sport. În prezent este instructor Zengym, o sală de fitness din Alba Iulia și la Mercur Spa&Wellness. Totodată, ea a făcut parte din echipa de baschet feminin a universității din Alba Iulia.

Următorul ei concurs va fi în fata de 18 septembrie, la Dej și poate fi urmărită live pe www.pronutrition.ro.

”Concursul se numește Pronutrition Grand Prix unde sper sa reusesc sa va fac din nou mândri de mine!Va multumesc ca m-ati susținut si mi-ati transmis atatea încurajări!Au contat mult pentru mine!”, a explicat Delia.

În final, ea a mulțumit tuturor celor care au susținut-o.

[nggallery id=2635]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea