FOTO| O tânără din Alba Iulia, vicecampioană națională la fitness la primul concurs la care a participat

Delia Alexandra, o tânără din Alba Iulia, a ieșit vicecampioană națională la fitness la primul concurs la care a participat, ea precizând, pe Facebook, că nu i-a fost deloc ușor deoarece a mai concurat cu alte 14 sportive de top.

delia

INFORMARE COVID-19

”A fost primul meu concurs. Mă simt mândră ca am reușit sa fac o țara întreaga fericita si să reprezint Alba Iulia! Au fost 14 concurente de top, deci nu a fost deloc ușor”, a scris Delia Alexa, duminică, pe contul ei de Facebook. Campionatul Național de Fitness a avut loc la Reghin în 10 septembrie.

Ea este din Alba Iulia a învățat la Liceul cu Program Sportiv, fiind absolventă a unei Facultăți de Educație Fizică și Sport. În prezent este instructor Zengym, o sală de fitness din Alba Iulia și la Mercur Spa&Wellness. Totodată, ea a făcut parte din echipa de baschet feminin a universității din Alba Iulia.

Următorul ei concurs va fi în fata de 18 septembrie, la Dej și poate fi urmărită live pe www.pronutrition.ro.

”Concursul se numește Pronutrition Grand Prix unde sper sa reusesc sa va fac din nou mândri de mine!Va multumesc ca m-ati susținut si mi-ati transmis atatea încurajări!Au contat mult pentru mine!”, a explicat Delia.

În final, ea a mulțumit tuturor celor care au susținut-o.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...