Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Acțiune inedită de Ziua Copilului, la Teiuș: Copiii învățați să stingă incendiile, concurs de biciclete și alte activități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 31 mai, cu o zi mai devreme, la Teiuș, pe strada Decebal, în centrul orașului, s-a sărbătorit Ziua Copilului, printr-o acțiune inedită, organizată de Primăria Teiuș cu srpijinul ISU Alba și SVSU Teiuș, Poliția orașului Teiuș și Poliția Locală.

Au fost organizate concursuri de biciclete pentru copii, desene pe asfalt și un carnaval pentru cei mai mici dintre participanți. Cea mai spectaculoasă activitate a fost însă cea de stingere a incendiilor. Pe tot parcursul evenimentului, cei mici s-au bucurat de o atmosferă plină de culoare şi veselie, asigurată de organizatori.

 

YouTube video

YouTube video

„Așa cum procedăm de câțiva ani, de Ziua Copilului, de 1 iunie, o zi mai deosebită, am încercat să îi dăm și noi o conotație aparte. În acest sens, am făcut o solicitare de a avea alături de structurile noastre, ale Primăriei Teiuș, ale SVSU și Școala Teiuș, subunități ale ISU Alba, cu care avem o colaborare foarte bună.

YouTube video

Ne propunem să le arătăm la copii ceva mai deosebit de ziua lor, concursuri tematice de pompieri, respectiv situații de urgență, ocazie cu care se va prezenta tehnica din dotare.  Este o zi mai aparte și sperăm să avem alături de noi copiii, cât mai mulți tineri, cât mai mulți părinți, în așa fel încât această zi să rămână o zi de neuitat în memoria colectivă a orașului nostru”, a spus Primarul Teiușului, Mirel Hălălai.

YouTube video

[nggallery id=7177]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea