Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Acțiune de verificare în Alba Iulia a respectării măsurilor de protecție sanitară și legalității transportului de marfă și persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serviciul Rutier Alba în colaborare cu inspectori din cadrul ISCTR, au organizat marți, 3 noiembrie 2020, începând cu ora 07.00, o acțiune care a avut ca scop verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

YouTube video

Acțiunea s-a desfășurat pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, zona Ambient.

YouTube video

”Acțiunile se desfășoară punctual cu inspectori din cadrul ISCTR Alba având ca și scop verificarea legalității transpoturilor rutiere de persoane. De asemenea s-a urmărit respectarea măsurilor de protecție sanitară atât din partea conducătorilor de autovehicule, cât și a pasagerilor”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În perioada 2 noiembrie – 13 decembrie 2020, Serviciul Rutier Alba desfășoară, împreună cu Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transport Rutier Alba o acțiune care vizează transportul rutier de persoane.

Va fi verificat modul de respectare a prevederilor legale privind acest tip de transport și se va urmări respectarea de către conducătorii auto și de către pasageri a regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Acțiunea care vizează siguranța transportului rutier de persoane se desfășoară la nivel național.

Recomandăm tuturor cetățenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să poarte masca de protecție sanitară, să păstreze distanța față de alți pasageri și să evite să urce în autobuze sau microbuze aglomerate.

[nggallery id=8035]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea