FOTO, VIDEO| Acțiune de verificare în Alba Iulia a respectării măsurilor de protecție sanitară și legalității transportului de marfă și persoane

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Serviciul Rutier Alba în colaborare cu inspectori din cadrul ISCTR, au organizat marți, 3 noiembrie 2020, începând cu ora 07.00, o acțiune care a avut ca scop verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Acțiunea s-a desfășurat pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, zona Ambient.

”Acțiunile se desfășoară punctual cu inspectori din cadrul ISCTR Alba având ca și scop verificarea legalității transpoturilor rutiere de persoane. De asemenea s-a urmărit respectarea măsurilor de protecție sanitară atât din partea conducătorilor de autovehicule, cât și a pasagerilor”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În perioada 2 noiembrie – 13 decembrie 2020, Serviciul Rutier Alba desfășoară, împreună cu Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transport Rutier Alba o acțiune care vizează transportul rutier de persoane.

Va fi verificat modul de respectare a prevederilor legale privind acest tip de transport și se va urmări respectarea de către conducătorii auto și de către pasageri a regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Acțiunea care vizează siguranța transportului rutier de persoane se desfășoară la nivel național.

Recomandăm tuturor cetățenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să poarte masca de protecție sanitară, să păstreze distanța față de alți pasageri și să evite să urce în autobuze sau microbuze aglomerate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419