// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO-VIDEO: Accident rutier în Alba Iulia, zona Stadion. O persoană transportată la spital, după ce un taxi și un autoturism s-au lovit în intersecție. Scurgeri de carburant pe carosabil

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 23.30, în municipiul Alba Iulia. O persoană a fost rănită și transportată la spital, după ce un autoturism și un taxi au intrat în coliziune, în instersecția din zona OMV – Stadion.

Accidentul s-ar fi produs din cauza neacordării de prioritate. Din primele informații de la fața locului, se pare că șoferul autoturismului marca Audi, care circula dinspre Bd-ul Republicii (bazinul Olimpic) nu s-ar fi asigurat la intrarea în intersecție și a intrat în coliziune cu taxiul care circula în direcția Calea Moților – Micești.

În urma impactului, șoferul taxiului a fost rănit și transportat la spital, în stare de conștiență.

La fața locului a intervenit și un echipaj de pompieri de la ISU Alba  cu o autospecială, pentru a asigura zona și a sabla carosabilul, deoarece au existat scurgeri de carburant și era pericol de incendiu.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

Revenim cu amănunte.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325