Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier GRAV provocat de un șofer beat, în Sibiu: ȘAPTE persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier GRAV provocat de un șofer beat, în Sibiu: ȘAPTE persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat

Un accident rutier grav a avut loc luni, 31 octombrie, în Sibiu, unde șapte persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat. Șoferul microbuzului avea o alcoolemie de 0,66 mg/l.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri intervin la un accident rutier produs pe DJ106, între localitățile Cornățel și Daia.

Din primele cercetări rezultă faptul că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau 6 pasageri adulți, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului de deplasare.

YouTube video

În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanți ai microbuzului.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În zonă se circulă îngreunat, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea