Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Accident MORTAL pe DN14B, la ieșire din Teiuș spre Blaj. Un bărbat de 49 de ani, din Cluj, a decedat după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier MORTAL a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 8.30, pe DN14B, la ieșire din Teiuș spre Blaj. Conducătorul auto a decedat după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Potrivit IPJ Alba, accidentul rutier a avut loc pe DN 14 B la ieșire din Teius spre Blaj. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra autoturismului si a intrat intr-un cap de pod.

YouTube video

Victima accidentului, un bărbat de 49 de ani din Cluj Napoca, a decedat.

YouTube video

„Am ajutat și noi, am desfăcut ușa. Bărbatul încă răsufla când am ajuns noi. Mașina a intrat direct în podul de la autostradă”, povestesc martorii care au văzut accidentul.

YouTube video

„Conducătorul autoturismului marca Ford, în timp ce se deplasa pe DN14B, pe un sector de drum în aliniament, a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în impact cu pilonul de susținere aferent autostrăzii. În urma accidentului, conducătorul auto a decedat”, a declarat subinspectorul de poliție Hendrea, din cadrul serviciului rutier.

YouTube video

„Pacientul era în stop cardio-respirator, traumatisme multiple. au început manevremele de resuscitare, dar din păcate fără rezultat”, a precizat Maria Babeș, medic SAJ Alba.

[nggallery id=6798]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea