Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO| Accident MORTAL pe DN1, Sibiu, urmare a unui carambol cu 3 autovehicule: Trei persoane au murit

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO-VIDEO| Accident MORTAL pe DN1, Sibiu, urmare a unui carambol cu 3 autovehicule: Trei persoane au murit

Din primele informații, un accident rutier a avut loc pe DN1 la km 293+500, în zona Hula Bradului din județul Sibiu, unde 3 autovehicule au intrat în coliziune.

UPDATE:

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc duminică seară pe DN1, la Hula Bradului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Andreea Ştefan, informează Agerpres.

Ulterior a murit și  a treia personă au transmis reprezentanții Ambulanței Sibiu. Este vorba despte tânăra de 20 de ani care se afla în curs de resuscitare. Decesul ei a fost declarat pe Secția de Primiri Urgențe.

„În urma accidentului au rezultat 6 victime. Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat şi o femeie. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, aceştia nu au răspuns manevrelor.

O a treia victimă, de sex feminin, este inconştientă şi intubată, aceasta va fi transportată la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a transportat la spital alte două victime; una a refuzat transportul la spital”, a precizat Andreea Ştefan.

Una dintre victimele transportate la Unitatea de Primiri Urgențe, o femeie de 20 de ani, era în cardiorespirator, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu, Genu Scridon. Trei mașini au fost implicate în accidentul de pe DN1. La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple, precum și două echipaje ale Ambulanței.

A fost nevoie și de o echipă de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime. Traficul rutier a fost blocat în zonă.

Știrea inițială:

ISU Sibiu intervine de urgență pe DN1 la Hula Bradului la un accident rutier cu următoarele forțe:

– 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic
– 1 autospecială de transport victime multiple
– 2 autospeciale de stingere.
– 1autospecială de descarcerare

YouTube video

La fața locului a fost mobilizate și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic.

Din primele informații există 5 victime dintre care una este încarcerată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea