Ziarul Unirea

FOTO, VIDEO| Accident MORTAL în Hunedoara: Șoferul unei mașini înmatriculate în Alba, DECEDAT după o coliziune între două autoturisme

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un accident rutier în care a fost implicată și o mașină cu numere de Alba a avut loc joi, pe DJ 687, din direcția de mers Hunedoara – Deva. În urma accidentului șoferul autoturismului înmatriculat în Alba a decedat.

În data de 30.07.2020, în jurul orei 10:50, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DJ 687, din direcția de mers Hunedoara – Deva (la intrarea în municipiul Hunedoara dinspre Deva), din motive necunoscute a pătruns pe contrasens, peste linia continuă, intrând în coliziune frontală şi răsturnând autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Hunedoara.

ELIT

Conducătorul auto de 45 de ani a fost rănit în urma impactului şi transportat la U.P.U. Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorului auto de 42 de i s-au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, ulterior fiind declarat decedat.

Traficul în zonă este, momentan, restricționat pe ambele sensuri de mers, fiind dirijat pe rute ocolitoare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419