Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Accident GRAV între Sura Mica si Ocna Sibiului: Cinci răniţi, printre care şi un copil, în urma coliziunii a 3 mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe DJ 106B, între localitățile Șura Mică și Ocna Sibiului, județul Sibiu. În coliziune au fost impllicate trei autoturisme.

Ambulanţele au transportat la spitalele din municipiul Sibiu, cinci persoane rănite, printre care şi un copil de şapte ani, în urma accidentului rutier în care au fost implicate trei maşini, pe drumul dintre Ocna Sibiului şi Şura Mică, informează Ambulanţa şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ).

YouTube video

În starea cea mai gravă este o femeie de 32 de ani, care este în comă.

„SAJ Sibiu trimite de urgenţă un echipaj de tip C la un accident rutier produs intre localităţile Ocna şi Şura Mică. Sunt implicate trei autoturisme şi din primele informaţii cinci persoane. O persoană de sex feminin a fost încarcerată. La locul accidentului se deplasează şi forţe ISU. Persoana de sex feminin de aproximativ 32 ani este asistată de echipajul SAJ, se află în stare comatoasă, a fost intubată şi prezintă traumatism cranian, comă, multiple fracturi contuzii şi escoriaţii”, au anunţat cei de la Ambulanţa Sibiu.

Un şofer de 18 ani a pătruns pe acostamentul drumului, a derapat şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în alte două maşini.

„Din primele cercetări, se pare că şoferul unui turism, de 18 ani, în timp ce conducea spre Sibiu, a pătruns pe acostamentul din dreapta, a derapat, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu două turisme conduse regulamentar din sens opus. La volanul celor 2 maşini conduse regulamentar se aflau o femeie in vârstă de 32 de ani şi un bărbat in vârstă de 37 de ani. Toti cei implicaţi sunt din municipiul Sibiu. Mai multe persoane au fost transportate la spital, printre care şi un copil in vârstă de 7 ani. Trafic este blocat în continuare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea