FOTO, VIDEO. 53 de copii de la Clubul Sportiv ACS GT SPORT, școala de fotbal Grozav-Țălnar vor susține Naționala României la meciul cu Norvegia

53 de copii de la Clubul Sportiv ACS GT SPORT, școala de fotbal Grozav-Țălnar vor susține Naționala României la meciul cu Norvegia, din cauza deciziei UEFA care a închis porțile „tricolorilor” în urma incidentelor de la meciurile cu Spania și Malta.

ELIT

Copii au plecat marți dimineața din Alba Iulia, urmând să ajungă cu autocarul, însoțiți de 6 adulți, la arena din București.

Clubul Sportiv ACS GT SPORT, școala de fotbal Grozav-Țălnar  este singurul club din județul Alba care reprezintă cu mândrie fotbalul juvenil la acest meci extrem de important pentru Naționala României.

Peste 14.000 de copii şi însoţitori s-au înscris până acum pentru a asista la meciul România vs Norvegia, programat marţi, 15 octombrie, la ora 21.45, pe Arena Naţională. Partida se va disputa fără spectatori, ca urmare a sancţiunilor UEFA, însă la meci este permis accesul gratuit al copiilor sub 14 ani, organizaţi în grupuri, de la unităţi de învăţământ preşcolar şi şcolar, şcoli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoţitor la fiecare grup de 10 copii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...