Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| VICTORIE pentru doi membri ai echipei Xeo de la HCC Alba Iulia: Locul 1 la o competiție națională de IT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi membri ai echipei de robotică Xeo, Rareș Nandra și Tudor Gruian au format echipa DeGru pentru a participa la competiția iTEC la proba de Web Development și au ieșit câștigătorii LOCULUI 1.

Povestea lor:

iTEC ul a fost un eveniment foarte interesant pentru că am avut șansa de a face parte dintr-o comunitate cu aceleași pasiuni ca și noi dar ne-a dat și șansa de a experimenta ceva practic prin proiectele pe care le-am facut.

Tema de anul acesta la proba de Web Development a fost să faci un site care să te ajute să îți planifici vacanța de anul acesta în contextul pandemiei în 15 ore.

Spre deosebire de ceilalți participanți, noi am avut abordarea ca site-ul să îți sugereze locațiile potrivite în funcție de parametrii de căutare în loc de a căuta tu locații, ceva ce ne-a diferențiat proiectul.

După crearea unui cont, erai redirecționat pe o pagină principală unde selectai: tipul de vacanță pe care îl dorești (city-break, munte, mare), perioada, numărul de zile și cât de sigură vrei să fie locația (printr-o notă de la 1 la 10). Pe baza acestora, aplicația îti afișa cele mai potrivite stațiuni cu o imagine și mai multe informații despre destinație precum vremea.

Utilizatorul avea posibilitatea de a salva o locație adăugând-o la favorite, pentru a putea revedea mai târziu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea