Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Vacanţă în siguranţă: Poliţiştii din Alba au continuat activităţile de informare în centrele de tineret şi case de tip familial din judeţ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Activitățile informativ – preventive derulate de poliţiştii din Alba, împreună cu reprezentanţi ai instituţiilor partenere, în cadrul proiectului „Vacanţă în siguranţă”, au continuat, în perioada 06-14 iulie a.c.

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba, împreună cu reprezentanţi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba şi ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba, au desfăşurat activităţi informativ – preventive adresate copiilor şi tinerilor, menite a spori gradul de siguranţă a acestora pe perioada vacanţei de vară.

Aproximativ 70 de minori din judeţele Braşov, Mureş şi Alba, aflaţi în Centrul Misionar pentru Tineret Cetea, organizat de către Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia şi copii instituţionalizaţi în Casa de Tip Familial nr. 9 Bărăbanţ şi Centrul Primire în Regim de Urgenţă „Pinocchio” din municipiul Alba Iulia au primit sfaturi utile pentru siguranţa lor.

Elevii au fost sfătuiţi să nu părăsească taberele şi centrele, fără încuviinţarea supraveghetorilor şi au fost informaţi despre importanţa respectării regulilor de circulaţie, consecinţele psiho-socio-juridice ale consumului de droguri şi despre prevenirea traficului de persoane.

Pe perioada vacanţei de vară, poliţiştii vor continua să desfăşoare activităţi de informare şi în alte locuri de agrement sau de petrecere a timpului liber din judeţ, adresând recomandări şi sfaturi antivictimale şi antiinfracţionale.

[nggallery id=4324]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea