Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: USR Cugir și-a inaugurat sediul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbata, 20 aprilie, membrii USR Cugir au organizat un eveniment de inaugurare al sediului din localitate.

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți: Nemes Claudiu – președinte USR Cugir, Tomoș Adrian – vicepreședinte si Paștiu Paul – vicepreședinte, membrii: Pastiu Sorin, Paul Ciobanu si Serdiuc Flaviu, cât și senatorul USR, Nicu Falcoi, împreună cu Alexandru Varzaru – candidat pe lisele Aliantei 2020 pentru Parlamentul European.
Adresa sediului filialei este: Strada Emil Racoviță Nr.5, parter (Micro7).

Sediul va servi pentru organizarea de întâlniri deschise cu cetățenii, întâlniri ce vor fi anunțate în presă și pe pagina de Facebook a filialei. In plus, sediul va fi deschis pentru public în fiecare joi, intre orele 18:00-20:00, când reprezentanții filialei vor fi la dispoziția celor care doresc să îi cunoască, să le pună întrebări, să le supună atenției probleme din comunitate sau să devina membri.

Echipa USR Cugir este formata din tineri care nu au mai făcut politică și pentru care moralitatea stă la baza implicării lor.

Principalele noastre obiective sunt: 1.Sustinerea inițiativei „Fără penali in funcții publice”. Considerăm că persoanele condamnate definitiv nu mai au ce căuta în administrația publică, atât locală, regionala, națională sau chiar europeană. 2.Informarea cetățenilor despre PUTEREA VOTULUI. Astăzi doar 16.8% din electoratul României a decis starea lucrurilor actuale. 3.Implicarea tinerilor în politică și sprijinirea lor este un alt obiectiv al nostru, deoarece prin energia și competența lor, normalitatea poate fi readusă în clasa politică românească. Noi consideram că o poziție într-o funcție publică nu este un motiv de mândrie, ci este un motiv de RESPONSABILITATE.

Claudiu Nemeș – Președinte USR Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea