Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN75, la Arieșeni: Un bărbat, DECEDAT după ce s-a izbit cu mașina de un copac

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
ACCIDENT rutier MORTAL pe DN75, la Arieșeni: Un bărbat, DECEDAT după ce s-a izbit cu mașina de un copac

Un accident rutier grav a avut loc duminică, 4 aprilie, în jurul orei 18.40, pe DN75, în raza localității Arieșeni, județul Alba.

UPDATE 5 aprilie: La data de 04 aprilie 2021, în jurul orei 18.30, pe DN 75, pe raza comunei Arieșeni, un bărbat de 35 de ani, din comuna Scărișoara, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Arieșeni – Vârtop, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea râului Arieș.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE 20,35: Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acesteia. Elicopterul SMURD solicitat de la Mureș s-a reîntors la bază. De asemenea pe lângă forțele alocate menționate anterior a fost prezent și un echipaj SAJ și SVSU Arieșeni.

UPDATE 19.23: Victima a fost extrasă din autoturism și s-au început manevrele de resuscitare deoarece bărbatul este în stop cardio-respirator.

UPDATE 19.05: Pe DN75, între Vârtop și Arieseni, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul acestuia și a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului. Acesta a suferit leziuni, posibil grave. Cercetarea la fata locului este în desfășurare.

UPDATE 19.02: Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru a prelua victima.

Stația de pompieri Câmpeni intervine cu o autospecială și un echipaj de prim ajutor și descarcerare, la un accident rutier produs pe raza localității Arieșeni.

Din primele informații este vorba despre un bărbat în stare de inconștiență, care ar fi intrat cu autoturismul intr-un copac.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea