Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO UPDATE: Accident rutier în apropiere de Alba Iulia – Coliziune între două autoturisme, pe drumul către Drâmbar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier soldat cu avarierea a două autoturisme a avut loc, sâmbătă, în jurul amiezii, în apropiere de Alba Iulia, pe drumul spre Drâmbar.

accident drambar001Din primele informații de la locul evenimentului, șoferul unuia dintre autoturisme a intrat într-o depășire și a acroșat mașina care se deplasa regulamentar din sensul opus care, în urma impactului a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. O persoană a fost rănită ușor.

UPDATE 1: În accident au fost implicate un Volskswagen Golf 3 Variant înmatriculat în Alba  și o Honda CRX, înmatriculată în Cluj. Cel care a intrat în depășire este șoferul mașinii Honda (albastră).

UPDATE 2: În urma cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că șoferul autoturismului Honda – C.L.M., în vârstă de 21 de ani, din Șeușa, la revenirea pe bandă, după depășire, a acroșat autoturismul  VW, condus regulamentar de G.I., în vârstă de 21 de ani, din Ghirbom. În urma impactului, C.D.N, în vârstă de 22 de ani a fost rănită ușor, în zona capului. Aceasta a primit îngrijiri medicale pe loc și a refuzat să fie transportată la spital pentru investigații de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu alcooltestul, rezultatuele fiind negative.

[nggallery id=346]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea