// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, UPDATE Accident în zona Schit din Alba Iulia: O fetiță, transportată la spital după ce o șoferiță de 62 de ani nu s-a asigurat

Un accident rutier a avut loc, luni seara, în zona Schit din Alba Iulia, din cauza coliziunii o mașină ajungând pe trotuar.

În accident au fost implicate două autoturisme, cel mai probabil din cauza neacordării de prioritate.

Accidentul s-a produs la intersecția Bulevardului Transilvaniei cu strada Fântânele, aproape de biserica de la Schit.

UPDATE 21.20: O fetiță de șapte ani a fost transportată la spital, în urma accidentului, produs de o șoferiță de 62 de ani care nu s-a asigurat. Fetița a fost rănită ușor sau este doar speriată, însă părinții au hotărât că este necesar să fie văzută de medici.

Șoferița nu s-a asigurat când a virat spre strada Fântânele și a intrat în autoturismul marca Ford, în care se afla și copila.

UPDATE: 

Luni, 10 septembrie 2018, în jurul orei 20.00, o femeie de 62 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în zona intersecţiei B-dlui Transilvaniei cu strada Fântănele, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Zlatna, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o minoră în vârstă de 7 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni uşoare şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419