Rămâi conectat

Sport

FOTO: uniristele Ana Rodean și Mihaela Acatrinei au concurat la Campionatul Mondial de Marș | Rodean, timp pentru calificare la Mondiale și Europene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Uniristele Ana Rodean și Mihaela Acatrinei au făcut parte din echipa României, prezentă la Campionatul Mondial de Marș, la proba de 20 de kilometri, organizat în Taicang, lângă Shanghai, cel mai mare oraș din China.
Ana Rodean s-a clasat pe locul 48, cu timpul de o oră 35 de minute și 17 secunde, iar Mihaela Acatrinei a venit pe 76 cu 1:44:21, ambele acuzând pe lângă problemele cu acomodarea și probleme de sănătate, care au contat în ieraria finală. Au participat 84 de concurente, echipa României situându-se pe locul al 14-lea între națiunile participante.
Ana a avut genunchiul stâng umflat în ultimele trei săptămâni și nu s-a putut pregăti la parametri normali. A făcut o cursa bună, superioară celei de la ediția precedenta de la Roma din 2016. Timpul realizat îi da dreptul de a participa la Campionatele Europene de la Berlin din luna August și la Campionatele Mondiale de anul viitor de la Doha, Qata. Mihaela a avut probleme de sănătate în ultimii kilometri ai cursei„, a spus antrenorul Gabriel Avram, ce a însoțit delegația „tricoloră”

Echipa României la Campionatul Mondial din China, proba de 20 de kilometri marș, senioare, a fost formată din trei sportive, între care două legitimate la CS Unirea Alba Iulia, ceea ce arată că secția de atletism a clubului este una de referință din România. Lotul României este completat de Arsine Andreea, legitimată CSU Galați. La Campionatul Național de Marș de la Alba Iulia, organizat în luna martie, Ana Rodean s-a clasat pe locul 2, în vreme ce Mihaela Acatrinei pe poziția a 3-a. Prima treaptă a podiumului a fost ocupată de Arsine Andreea (CSU Galați).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea