FOTO: uniristele Ana Rodean și Mihaela Acatrinei au concurat la Campionatul Mondial de Marș | Rodean, timp pentru calificare la Mondiale și Europene

Uniristele Ana Rodean și Mihaela Acatrinei au făcut parte din echipa României, prezentă la Campionatul Mondial de Marș, la proba de 20 de kilometri, organizat în Taicang, lângă Shanghai, cel mai mare oraș din China.
Ana Rodean s-a clasat pe locul 48, cu timpul de o oră 35 de minute și 17 secunde, iar Mihaela Acatrinei a venit pe 76 cu 1:44:21, ambele acuzând pe lângă problemele cu acomodarea și probleme de sănătate, care au contat în ieraria finală. Au participat 84 de concurente, echipa României situându-se pe locul al 14-lea între națiunile participante.
Ana a avut genunchiul stâng umflat în ultimele trei săptămâni și nu s-a putut pregăti la parametri normali. A făcut o cursa bună, superioară celei de la ediția precedenta de la Roma din 2016. Timpul realizat îi da dreptul de a participa la Campionatele Europene de la Berlin din luna August și la Campionatele Mondiale de anul viitor de la Doha, Qata. Mihaela a avut probleme de sănătate în ultimii kilometri ai cursei„, a spus antrenorul Gabriel Avram, ce a însoțit delegația „tricoloră”

Echipa României la Campionatul Mondial din China, proba de 20 de kilometri marș, senioare, a fost formată din trei sportive, între care două legitimate la CS Unirea Alba Iulia, ceea ce arată că secția de atletism a clubului este una de referință din România. Lotul României este completat de Arsine Andreea, legitimată CSU Galați. La Campionatul Național de Marș de la Alba Iulia, organizat în luna martie, Ana Rodean s-a clasat pe locul 2, în vreme ce Mihaela Acatrinei pe poziția a 3-a. Prima treaptă a podiumului a fost ocupată de Arsine Andreea (CSU Galați).

ELIT

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Pp 6 mai 2018 at 13:43

Bravo fetelor! <3

Singurul lucru care ma intristeaza e ca la noi performanta se face pe tartanul praf de pe stadionul Cetate!

marius 7 mai 2018 at 9:58

Anul trecu, consilierii locali ridicau problema înlocuirii pistei de atletism. Anul acesta din cauza herniei provocate de ridicarea problemei, aleșii noștri au renunțat la ridicare.
Toată considerația noastră pentru munca sportivelor și a antrenorului.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...