Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, Unirea Alba Iulia – Viitorul Ghimbav 10-0, (4-0), uniriștii fac scorul campionatului cu „lanterna roşie”!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

Duelul de pe “Cetate”, cu “lanterna roșie” Viitorul Ghimbav a fost cadrul ideal pentru uniriști de a-și rotunji golaverajul, o victorie zdrobitoare cu 10-0 (4-0). “Alb-negrii” au marcat în acest meci mai mult cu două goluri  decât înscrisese în precedentele 10 etape din Seria a 5-a, reușind scorul campionatului și cel mai categoric succes din eșalonul terț. Pentru trupa lui Adorian Himcinschi au punctat, în ordine, S. Fulea (4), Lăsconi (13, 35, 90+1), Selagea (32, 68, penalty), Al. Giurgiu (57), A. David (62, 71), Al. Man (86).

Nou-promovata a deplasat numai 11 jucători, neavând rezerve, iar în minutul 68 a fost eliminat portarul Rusu, iar între buturi a intrat Boboc, jucător de câmp. Unirea Alba Iulia a acumulat 17 puncte, iar runda viitoare evoluează în deplasare cu Sănătatea Cluj.

*Adorian Himcinschi: „Am avut atitudine, nu ne-am mulțumit cu puțin”

Felicit jucătorii care au avut atitudine, au ținut același ritm tot jocul. Nu ne-am mulțumit cu puțin și sper ca o asemenea victorie la scor să aducă încredere pentru partidele viitoare. Din anumite puncte de vedere, succesul este concludent, am evoluat la turație maximă. Nu facem nuntă din acest succes, nu discutăm de slăbiciunile adversarului, dar este important că am fost serioși și determinați întreaga partidă„, a menționat Adorian Himcinschi, la capătul celui mai categoric succes din careiră la nivelul eșalonului terț.

Aparent o întâlnire facilă, cu cel mai docil oponent, un joc menit să rotunjească golaverajul formaţiei albaiuliene, venită după două întâlniri în care a cucerit un singur punct (Unirea Tăşnad şi “U” Cluj), pierzându-şi invincibilitatea ce dura de 5 partide.

* min. 4, 1-0, gol Unirea:  SORIN FULEA trimite cu capul în plasă, din careu, din centrarea lui Lasconi

*2-0, MIN. 13: rolurile se inversează, S. Fulea l-a lansat în careu pe LĂSCONI, ce a majorat avantajul

*3-0, MIN. 32: SELAGEA înscrie dintr-o lovitură liberă de la 18 metri lateral stanga

*4-0, MIN. 35: LĂSCONI finalizează o acțiune personală

*5-0,  MIN. 57: GIURGIU înscrie din careu, din pasa lui David

*6-0, MIN. 62: e rândul lui ANDREI DAVID să marcheze cu un șut din careu

*7-0, MIN. 68: SELAGEA transformă un penalty, oaspeții au rămas în inferioritate, fiind eliminat portarul Rusu. Fără nicio rezervă, la vizitatori între buturi a intrat Boboc!

*8-0, MIN. 71: A. DAVID a marcat după o pasă de la S. Fulea!

*9-0, MIN. 86: AL, MAN driblează, pătrunde în careu și finalizează la colțul lung.

*10-0, MIN. 90+2, LĂSCONI realizează tripla, după ce a scăpat singur

Echipe de start:

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu – Apetri, N. Rus (27, Scrob), Al. Man, Matei (63, Pacurar)– Fulea, Al. Giurgiu, Selagea, Tat (59, An. David), Davidaș (75, F. Morar), Lăsconi; rezerve Petric, Onacă, Oprea. Antrenor Adorian Himcinschi.

Viitorul Ghimbav: V. Rusu – Despa, Boboc, Rotaru, M. Rares, Lazar, Cl. Muntean, Drugă, Foiciuc, Paraschiv, S. Mihai. Rezerve: – Antrenor: Vasile Solomon.

Text-foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea