Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj 1-1 (0-1), la Zlatna, în prima etapă din 2021

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a remizat pe Stadionul “Minaur”, din Zlatna, pe Sănătatea Cluj, vecina de clasament, într-un meci contând pentru etapa a 11-a a Ligii a 3-a. 

După ce în tur, la Jucu, “alb-negrii” au câștigat cu 3-1 (singura victorie externă din toamnă), aceștia au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), primul joc oficial al anului 2021, în fapt prima remiză internă din acest sezon.

„Virușii verzi” au surprins prin distribuția tactică, mizând în ofensivă pe experimentatul trio format din D. Roman, Ceaca și Tilincă. Amfitrionii au avut primele oportunități, însă F. Lăzăreanu a intervenit salutar în fața lui Haj (5) și Selagea (8). Dan Roman a deschis scorul în prima repriză din interiorul careului mic, după o centrare venită de pe partea dreaptă, în minutul 37. Golul egalizator al uniriștilor a fost realizat de nou-intratul Radu Pocol, la prima atingere de balon, în minutul 53, din pasa lui Fetița.  Până la final s-a jucat pe contre, cu ocazii de ambele părți, Al. Giurgiu (61), M. Codrea (64), cea mai mare fiind „transversala” lui Al. Oltean (72).

Nu putem spune că nu suntem mulțumiți, în condițiile în care au întâlnit un adversar incomod. Puteam conduce încă din primele minute, însă din păcate, dacă nu marcăm nu poți să câștigi. Un joc greu, așa cum ne-am așteptat, puțin am fost sub ritmul dorit, dar e explicabil în condițiile unui prim joc. Un meci de luptă, am fost crispați în repriza inagurală, apoi ne-am revenit și îi felicit pe băieți pentru modul cum s-au dăruit și așteptăm ca în următoarele meciuri să creștem din punct de vedere tehnico-tactic”, a spus Adrian Bicheși.

„În primul rând ma bucur că am putut să ajut echipa și să rerevenim în joc. Puteam să câștigam, dar așa a  fost să fie. Sper la urmatoarele jocuri să învingem și să pun umărul la succesul echipei”, a precizat Radu Pocol, ce a debutat cu o reușită la primul meci în „alb-negru”

Antrenorul Adrian Bicheși, ajutat de Marcel Rusu și Ștefan Mardare, a trimis în teren următorul unsprezece: Sporea – Zsigmond, D. Lupșan, Mardare, Ad. Matei (46, M. Codrea) – Haj (46, Pocol), Selagea, Bârdea Al. Giurgiu  – Fetița, An. David (71, Bucurică). Pe bancă: Sîntoma, Scrob, V. Codrea, Adam, Joldeș,  F. Morar.

Sănătatea: F. Lăzăreanu (cpt.) – Șumlea, D. Matei, D. Mureșan, Căt. Creț, Al. Oltean, E. Petruș, Lujerdean, D. Roman, Tilincă,  Ceaca; rezerve Todoran, Cotorîlă, D. Bucur, D. Mic, C. Cîmpean, Al. Paul, Urcan, Szolosi. Antrenor Csaba Kiss.

În etapele următoare Unirea Albă Iulia va evolua în deplasare, cu Unirea Dej, liderul seriei, respectiv Unirea Ungheni, echipă ce atacă locurile promovabile.

Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea